Котлети з курячого філе з болгарським перцем

До обідньої трапези пропоную посмажити котлети з курячого філе із болгарським перцем. Виходять курячі котлети соковитими, ситними та дуже смачними.

До обідньої трапези пропоную посмажити курячі котлети. Основу для котлет зробимо з курячого філе і доповнимо потім подрібненим солодким болгарським перцем. Виходять котлети з курячого філе з болгарським перцем соковитими, ситними та дуже смачними. Такі курячі котлети до столу можна запропонувати практично з будь-яким гарніром з картоплі, гречки, рису. Так, і на скибочці свіжого хліба котлети будуть апетитними для перекушування.

Інгредієнти

  • Філе куряче: 250 г
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Солодкий болгарський перець: 0,5 шт.
  • Жовток яєчний: 1 шт.
  • Панірувальні сухарі: 2 ст. ложки
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки (для смаження)
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Часник: 1 зубчик

Приготування

Щоб посмажити на сковороді соковиті курячі котлети із болгарським перцем, підготуємо за списком потрібні інгредієнти. Куряче філе має бути охолодженим. Очищаємо цибулю, солодкий болгарський перець, часник.

На обробну дошку кладемо куряче філе, нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю теж треба нарізати. Нарізку з курки та цибулі перекладаємо у чашу подрібнювача. Додаємо часниковий зубчик.

Інгредієнти перекручуємо так, щоб вийшов фарш. Замість подрібнювача можна скористатися м'ясорубкою.

У фарш, що вийшов, додаємо курячий жовток і перемішуємо.

Солодкий перець болгарський нарізаємо маленькими кубиками і додаємо в курячий фарш. Склад для котлет на свій смак солимо і перчимо.

Інгредієнти добре перемішуємо. Дещо змочуємо долоні водою, формуємо круглі котлетки. У мене вийшло 6 штук. Заготівлі курячих котлет обвалюємо в панірувальну суміш.

Розігріваємо на сковороді олію. Котлети викладаємо на сковороду і смажимо з кожного боку помірному нагріванні плити приблизно по 5 хвилин. Котлети з курячого філе із болгарським перцем вийшли смачними, соковитими.

Пригощайтеся всім приємного апетиту!