Котлети з мясного фаршу із сиром на сковороді

Пропоную приготувати домашні котлети із м'ясного фаршу із сиром на сковороді. Вони готуються просто і легко, впорається кожна господиня.

Соковиті, смачні та апетитні котлети можна приготувати на сковороді з використанням м'ясного фаршу та сиру. Такі котлети подайте до столу разом з макаронами або просто на скибочці хліба як перекус. Домашні котлети з м'ясного фаршу із сиром на сковороді готуються просто і легко, впорається кожна господиня.

Інгредієнти

  • Фарш змішаний (свинина + яловичина): 350 г
  • Сир твердий: 100 г
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Приправа для фаршу: 0,5 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Панірувальна суміш: 2 ст. ложки
  • Олія рослинна: 30 мл

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти для домашніх котлет із сиром. Очищаємо цибулю.

Розморожений м'ясний фарш кладемо у миску. Дрібно нарізаємо цибулю і додаємо її до фаршу.

Твердий сир подрібнюємо за допомогою середньої терки. Додаємо сирну стружку до фаршу та цибулі.

На смак склад інгредієнтів для котлет солимо, перчимо, додаємо приправу.

Між собою інгредієнти ретельно перемішуємо. Котлетну масу, що вийшла, потрібно 20-25 разів відбити про дно миски. Так котлетна маса набуде ніжної структури.

Із котлетної маси робимо круглі заготовки. Обвалюємо їх в панірувальну суміш.

Котлети перекладаємо на сковороду, де розігріта олія. Смажимо з 2-х сторін до готовності та рум'яної скоринки.

Соковиті котлети із фаршу з сиром готові, пригощайтеся на здоров'я!