Котлети зі свинини з рисом на сковороді

Приготувати м'ясні котлети можна різними кулінарними способами. Я пропоную вам зробити апетитні котлети зі свинини із рисом на сковороді.

Приготувати м'ясні котлети можна різними кулінарними способами. Я пропоную вам зробити з фаршу свинини апетитні котлетки, доповнивши склад для них вареним рисом, цибулею, спеціями. Для таких м'ясних котлеток потрібно небагато інгредієнтів, а в результаті ви зможете нагодувати всю родину. Домашні котлети зі свинини з рисом на сковороді чудово поєднуються з картопляним, круп'яним або макаронним гарніром. Запропонувати їх можна просто на шматочку хліба.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний: 400 г (зі свинини)
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Часник: 2 зубчики
  • Рис відвареної: 3/4 ст.
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Панірувальні сухарі: 3 ст. ложки
  • Олія рослинна: 40 мл

Приготування

Для рецепту домашніх котлетів готуємо інгредієнти. Фарш можна взяти і домашній, і магазинний. Очищаємо цибулю і часник. Заздалегідь у підсоленій воді відварюємо рис.

Цибулину дрібно кришимо, а часник пропускаємо через прес. Подрібнені інгредієнти перекладаємо до фаршу.

У миску розбиваємо куряче яйце.

До складу фаршу для котлет вводимо варений рис.

Компоненти на свій смак солимо і присмачуємо меленими спеціями. Змішуємо між собою інгредієнти.

З котлетної маси, що вийшла, ліпимо круглі котлети, які обвалюємо в панірувальних сухарях.

У сковороді розігріваємо олію. Заготівлі котлет перекладаємо на сковороду та обсмажуємо з двох боків. Щоб котлети вийшли м'якими та соковитими, вливаємо воду та гасимо їх 5-7 хвилин під кришкою.

Соковиті котлети із свинини з рисом на сковороді гарячими подаємо до столу. Усім приємного перекушування!