Приготувати м'ясні котлети можна різними кулінарними способами. Я пропоную вам зробити з фаршу свинини апетитні котлетки, доповнивши склад для них вареним рисом, цибулею, спеціями. Для таких м'ясних котлеток потрібно небагато інгредієнтів, а в результаті ви зможете нагодувати всю родину. Домашні котлети зі свинини з рисом на сковороді чудово поєднуються з картопляним, круп'яним або макаронним гарніром. Запропонувати їх можна просто на шматочку хліба.
Інгредієнти
- Фарш м'ясний: 400 г (зі свинини)
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Часник: 2 зубчики
- Рис відвареної: 3/4 ст.
- Яйце куряче: 1 шт.
- Сіль за смаком
- Спеції мелені: за смаком
- Панірувальні сухарі: 3 ст. ложки
- Олія рослинна: 40 мл
Приготування
Для рецепту домашніх котлетів готуємо інгредієнти. Фарш можна взяти і домашній, і магазинний. Очищаємо цибулю і часник. Заздалегідь у підсоленій воді відварюємо рис.
Цибулину дрібно кришимо, а часник пропускаємо через прес. Подрібнені інгредієнти перекладаємо до фаршу.
У миску розбиваємо куряче яйце.
До складу фаршу для котлет вводимо варений рис.
Компоненти на свій смак солимо і присмачуємо меленими спеціями. Змішуємо між собою інгредієнти.
З котлетної маси, що вийшла, ліпимо круглі котлети, які обвалюємо в панірувальних сухарях.
У сковороді розігріваємо олію. Заготівлі котлет перекладаємо на сковороду та обсмажуємо з двох боків. Щоб котлети вийшли м'якими та соковитими, вливаємо воду та гасимо їх 5-7 хвилин під кришкою.
Соковиті котлети із свинини з рисом на сковороді гарячими подаємо до столу. Усім приємного перекушування!