Манник на кефірі з бананом

Використовуючи представлений покроковий рецепт манника, у вас вийде смачна та пишна випічка. Шматочки фрукта додадуть маннику вишуканий та особливий смак.

Кефір – кисломолочний продукт, який використовується не тільки як корисний напій, але і як інгредієнт для випічки. Можна, наприклад, спекти манник на кефірі з бананом, який буде чудовим доповненням до домашнього чаювання.

Використовуючи представлений покроковий рецепт манника на кефірі з бананами, у вас вийде чудова смачна та пишна випічка. Шматочки фрукта додадуть маннику вишуканий та особливий смак. Однозначно рекомендую до приготування.

Інгредієнти

  • Кефір: 1 ст.
  • Крупа манна: 1 ст.
  • Олія вершкове: 50 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Цукор: 1 ст.
  • Борошно пшеничне: 1 ст.
  • Банан: 1-2 шт.
  • Розпушувач тіста: 1 ч. ложка

Приготування

Згідно з представленим списком, готуємо необхідні інгредієнти. Кефір має бути кімнатної температури.

В об'ємну чашку засипаємо манну крупу та заливаємо її кефіром.

Для приготування тіста для випікання манка повинна набрякнути, тому інгредієнти перемішуємо і залишаємо на півгодини.

Манка набрякла, доповнюємо склад сирими курячими яйцями.

Олію заздалегідь розтоплюємо в каструльці, а потім переливаємо в чашку до інгредієнтів.

Необхідно тепер складові між собою добре перемішати.

Додаємо цукровий пісок. Інгредієнти між собою змішуємо.

Просіяне попередньо борошно додаємо в чашку разом з розпушувачем, добре перемішуємо.

Візуально манне тісто ділимо на 2 частини, одну викладаємо в силіконову форму для випічки.

Банани нарізаємо шматочками, які викладаємо на першу частину тесту.

Заготівлю із бананів покриваємо залишком манного тіста.

Манник із бананами відправляємо у духовку, розігріту до 180 градусів. Час випікання 45 або 50 хвилин.

Смачний манник на кефірі з бананами спочатку повністю остуджуємо, потім ділимо на сегменти та подаємо до столу з улюбленими напоями. Приємного перекушування!