Маринад для шашлику зі свинини з апельсином та соєвим соусом

Приготувати маринад для шашлику зі свинини з апельсином і соєвим соусом не складно. Я впевнена, що рецепт стане вам у пригоді при готуванні смачного шашлику.

Замочити шматочки свинини для шашлику можна у різноманітних маринадах. Пропоную зробити маринад з апельсином та соєвим соусом. Посмажити такий шашлик можна і на вугіллі, і в духовці на шпажках. Виходить шашлик в апельсиновому маринаді ніжним, соковитим та дуже смачним. Приготувати маринад для шашлику зі свинини з апельсином і соєвим соусом не складно. Я впевнена, що рецепт стане вам у пригоді при готуванні смачного шашлику.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста: 2 шт.
  • Солодкий болгарський перець: 1 шт.
  • Апельсиновий сік: 50 мл
  • Соус соєвий: 4 ст. ложки
  • Олія рослинна: 1 ст. ложка
  • Приправа для шашлику: 1 ч. ложка
  • Сіль: 2 щіпки
  • Свинина: 700 г

Приготування

Щоб виготовити маринад для шашлику зі свинини, візьмемо потрібні продукти. Очищаємо цибулю та болгарський перець.

Болгарський перець і цибулю нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо заготівлю із овочів у чашу блендера.

Включаємо блендер, подрібнюємо інгредієнти до стану кашки.

В овочеву суміш виливаємо соєвий соус, додаємо олію. З апельсина вичавлюємо потрібну кількість соку. Вливаємо його до інгредієнтів.

До складу інгредієнтів всипаємо приправу для шашлику, солимо, перемішуємо.

Свинину нарізаємо порційними шматочками. Додаємо до м'ясної нарізки приготований маринад. Добре перемішуємо свинину із маринадом. Замочуємо м'ясо для шашлику 3-4 години у холодильнику.

Шматочки свинини, мариновані у пікантному соусі, нанизуємо на шампури чи дерев'яні шпажки. Смажимо шашлик зі свинини на вугіллі або в духовці.

Такий шашлик зі свинини порадує вас своїм смаком, соковитістю та м'якістю, приємного апетиту!