Маринад для шашлику зі свинини з гранатовим соком

Пікантний маринад для шашлику зі свинини з гранатовим соком гарантує вам чудову за смаковими якостями м'ясну страву!

Якщо ви зібралися готувати шашлик зі свинини, то рекомендую замочити м'ясні шматочки в маринаді на основі гранатового соку. Маринувати шашлик потрібно протягом доби (в ідеалі — 2 доби), але результат того вартий. Для рецепту використовуйте лише якісний натуральний гранатовий сік зі скляної пляшки. Пікантний маринад для шашлику зі свинини з гранатовим соком гарантує вам чудову за смаковими якостями м'ясну страву!

Інгредієнти

  • Свинина: 500 г (м'якоть)
  • Сік гранатовий: 250 мл
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Хмелі-сунелі: 0,5 ч. ложки
  • Коріандр (зерна): 0,5 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Олія рослинна: 1 ч. ложка

Приготування

Візьмемо потрібні продукти. Кількість інгредієнтів для маринаду розрахована на півкіло м'яса. Для більшої кількості порцій просто збільште пропорційно кількість спецій, соку та цибулі.

Свинину для шашлику нарізаємо невеликими шматочками (близький розмір 3 на 4 см). Нарізку з м'яса перекладаємо у миску.

Цибулю нарізаємо у формі напівкілець. Нарізку із цибулі додаємо до м'яса.

Посипаємо м'ясо з цибулею приправою хмелі-сунелі, солимо і перчимо до смаку. Перш ніж всипати коріандр, роздавіть насіння тильною стороною ножа.

Заливаємо вміст у мисці гранатовим соком.

М'ясну заготовку для шашлику перемішуємо, вливаємо чайну ложку олії.

М'ясні шматочки накриваємо тарілкою так, щоб свинина була повністю занурена в маринад із гранатового соку. Маринуємо шашлик протягом доби в холодильнику. Через цей час нанизуємо шматочки на шампури і смажимо на мангалі.

Приємного вам клопоту на кухні!