Маринад для шашлику зі свинини з ківі

Пропоную зробити маринад для шашлику зі свинини з ківі. Свинина виходить соковитою, м'якою та смачною. Такий маринад підійде і для смаження м'яса на мангалі, і в духовці на шпажках.

Замаринувати свинину для шашлику можна у різний спосіб. Пропоную зробити маринад із використанням такого фрукту як ківі. Витримана в цьому маринаді свинина виходить соковитою, м'якою та смачною. Такий маринад для шашлику зі свинини з ківі підійде і для смаження м'яса на мангалі, і в духовці на шпажках.

Інгредієнти

  • Свинина: 1 кг (м'якоть)
  • Ківі: 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 3 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Приправа для шашлику: 2 ч. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Для рецепту підготуємо потрібні інгредієнти. Очищаємо цибулю та ківі.

Одну цибулину та ківі нарізаємо у формі невеликих шматочків для подальшого подрібнення.

Шматочки цибулі та ківі перекладаємо в чашу подрібнювача. Доводимо інгредієнти до кашки. Замість подрібнювача можна скористатися м'ясорубкою.

М'якуш свинини для шашлику нарізаємо шматочками (приблизна вага 30-40 г). Якщо плануєте готувати шашлик зі свинини на шпажках у духовці, то з м'яса нарізку зробіть дрібніше.

Приготований маринад із ківі переправляємо до м'яса. Всипаємо приправу для шашлику. За смаком солимо.

До свинини вливаємо олію і добре перемішуємо вміст.

Цибулю, що залишилася, нарізаємо у формі кілець. Нарізку із цибулі додаємо до м'ясних шматочків. Перемішуємо. Миску затягуємо харчовою плівкою. Маринуємо шашлик з ківі від 1 години (довше – краще).

Після маринування можна приступати до смаження шашлику на мангалі або духовці. Смачного!