Млинні рулетики з грибами та сиром

Для святкових посиденьок можна запропонувати ситні та смачні млинці з грибами та сиром — апетитну закуску, яка просто готується.

Для святкових посиденьок можна запропонувати ситні та смачні млинці з грибами та сиром — апетитну закуску, яка просто готується. Потрібні готові млинці, тісто для яких можна замісити за улюбленим рецептом. Начинка – це свіжі печериці, обсмажені разом із цибулею на сковороді, та сир.

Смачні млинці з грибами і сиром обов'язково знайдуть своїх шанувальників.

Інгредієнти

  • Млинці: 8 шт.
  • Печериці свіжі: 200 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Сир твердий: 100 г
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Готуємо продукти. Гриби добре промиваємо під проточною водою, зчищаючи забруднені ділянки. Очищаємо цибулю. Млинців ми напекли заздалегідь.

Цибулину подрібнюємо шматочками.

Підготовлені печериці нарізаємо шматочками. Грибні ніжки також використовуємо.

Сир подрібнюємо середньою теркою.

У сковороді прогріваємо олію. Викладаємо нарізку із цибулі та грибів. Інгредієнти солимо за смаком та приправляємо меленими спеціями. Перемішуємо. Томимо на сковороді до готовності та повного випаровування вологи від грибів.

Коли начинка трохи охолоне, приступаємо до фаршування млинців. Розташовуємо на млинці грибну начинку. Зверху присипаємо її сирною стружкою.

Кожен млинець із начинкою згортаємо рулетом. Готуємо форму для запікання. Викладаємо млинці в форму, яку завантажуємо в прогріту до 200 градусів грубку. Запікаємо 8-10 хвилин.

Ситні рулетики з млинців із грибною начинкою готові! Смачного вам перекушування!