Млинці з сирною начинкою

Для ситного та смачного перекушування пропоную приготувати апетитні млинці з сирною начинкою, рецепт якого не становить складності.

Для ситного та смачного перекушування пропоную приготувати апетитні млинці з сирною начинкою, рецепт якого не становить складності. Тісто для млинців замісимо з використанням свіжого коров'ячого молока та окропу. З такого тесту млинці виходять тонкими, смачними. Сирна начинка зробить млинці смачною стравою для обіду або на вечерю. Ось подробиці приготування.

Інгредієнти

  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Цукор: 1 ст. ложка
  • Сіль: 0,5 ч. ложки
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки (+ для змащування сковороди)
  • Борошно пшеничне: 130 г
  • Молоко: 200 мл
  • Вода (окріп): 200 мл
  • Сир твердий: 100 г

Приготування

Підготуємо для випікання млинців потрібні інгредієнти за списком.

У широку миску розбиваємо яйця. Підсипаємо до них цукровий пісок та трохи солі.

За допомогою віночка інгредієнти добре збиваємо так, щоб вийшов однорідний склад.

У цей склад вливаємо окріп. Відразу швидко вміст перемішуємо віночком. Потім вливаємо холодне молоко, знову перемішуємо.

У суміш, що вийшла, просіваємо в 2-3 заходи пшеничне борошно.

Борошно втручаємо в молочну суміш. Виходить рідке тісто однорідної консистенції без грудочок. У млинце тісто додаємо пару столових ложок рослинної олії. Знову перемішуємо. Тісто для випікання млинців готове.

Підготуємо відразу начинку для млинців. Сир подрібнюємо за допомогою середньої тертки.

Поверхню сковороди змащуємо олією та оптимально розігріваємо. Тісто зачерпуємо кухарем і розподіляємо по гарячій сковороді. Смажимо млинець з кожного боку трохи менше хвилини (нагрів плити – вище середнього).

Поки млинець гарячий, викладаємо на нього сирну стружку.

Ховаємо начинку із сиру, згортаючи млинець трикутником або у формі конверта.

Подаємо смачні млинці із сирною начинкою до столу. Всім смачного!