Пропоную до звичайної вечері приготувати смачний салат із ковбаси та свіжого огірка. Інгредієнти я доповнила консервованою кукурудзою. Такий ніжний салат із ковбасою та кукурудзою можна запропонувати також і для святкового столу. Рецепт не становить складнощів, впораються навіть юні господині.
Інгредієнти
- Ковбаса варена: 150 г
- Кукурудза (консервована): 80 г
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Яйце куряче: 1-2 шт.
- Кріп (свіжий): 3 гілочки (або інша зелень)
- Майонез: 40 г
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Щоб приготувати ніжний салат із ковбасою та кукурудзою, візьмемо потрібні інгредієнти. Курячі яйця відварюємо протягом 9-10 хвилин після закипання води, потім остуджуємо в крижаній воді та очищаємо. Свіжий огірок ретельно промиваємо. Ополіскуємо зелень.
Порядок подрібнення інгредієнтів для салату не грає ролі, пропоную почати зі свіжого огірка. Нарізаємо огірок у формі маленьких кубиків.
Аналогічно нарізаємо і варену ковбасу.
Курячі яйця нарізаємо кубиками, додаємо до решти інгредієнтів салату. Гілочки свіжого кропу шаткуємо, переправляємо в салат.
Зерна солодкої консервованої кукурудзи спочатку відкидаємо на сито, а потім додаємо до складу салату.
Інгредієнти салату на свій смак перчимо, солимо, заправляємо улюбленим майонезом.
Залишилося лише перемішати інгредієнти між собою і можна подавати салат із ковбасою та кукурудзою до столу.
Пригощайтеся всім приємного апетиту!