Ніжний салат з ковбасою та кукурудзою

Пропоную приготувати смачний салат із ковбаси та свіжого огірка. Такий ніжний салат із ковбасою та кукурудзою можна запропонувати також і для святкового столу.

Пропоную до звичайної вечері приготувати смачний салат із ковбаси та свіжого огірка. Інгредієнти я доповнила консервованою кукурудзою. Такий ніжний салат із ковбасою та кукурудзою можна запропонувати також і для святкового столу. Рецепт не становить складнощів, впораються навіть юні господині.

Інгредієнти

  • Ковбаса варена: 150 г
  • Кукурудза (консервована): 80 г
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Яйце куряче: 1-2 шт.
  • Кріп (свіжий): 3 гілочки (або інша зелень)
  • Майонез: 40 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Щоб приготувати ніжний салат із ковбасою та кукурудзою, візьмемо потрібні інгредієнти. Курячі яйця відварюємо протягом 9-10 хвилин після закипання води, потім остуджуємо в крижаній воді та очищаємо. Свіжий огірок ретельно промиваємо. Ополіскуємо зелень.

Порядок подрібнення інгредієнтів для салату не грає ролі, пропоную почати зі свіжого огірка. Нарізаємо огірок у формі маленьких кубиків.

Аналогічно нарізаємо і варену ковбасу.

Курячі яйця нарізаємо кубиками, додаємо до решти інгредієнтів салату. Гілочки свіжого кропу шаткуємо, переправляємо в салат.

Зерна солодкої консервованої кукурудзи спочатку відкидаємо на сито, а потім додаємо до складу салату.

Інгредієнти салату на свій смак перчимо, солимо, заправляємо улюбленим майонезом.

Залишилося лише перемішати інгредієнти між собою і можна подавати салат із ковбасою та кукурудзою до столу.

Пригощайтеся всім приємного апетиту!