Підливу з мясного фаршу до макаронів

З фаршу можна зробити безліч апетитних та смачних страв. Пропоную вам розглянути цей покроковий рецепт підливи з м'ясного фаршу до макаронів.

З фаршу можна зробити безліч апетитних та смачних страв. Пропоную вам розглянути цей покроковий рецепт підливи з м'ясного фаршу до макаронів, який врятує, коли мало часу на приготування, а нагодувати потрібно всю родину. Фарш гаситься на сковороді разом з овочами, підливу виходить соковитою та ситною. Така підлива чудово доповнює не лише макарони, а й каші, і картопляне пюре.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний: 300 г
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Помідори: 1 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Вода кип'ячена: 200 мл

Приготування

Підготуємо для рецепту продукти за списком. Овочі очищаємо, ополіскуємо водою. Фарш підійде змішаний (зі свинини та яловичини). Він має бути розмороженим. Готуватимемо у сковороді.

Цибулю нарізаємо у формі дрібних кубиків. Заготівлю відправляємо на сковороду, в якій спочатку прогріваємо олію. Нарізку з|із| цибулі пасеруємо 2-3 хвилини до м'якості.

Додаємо до м'якої цибулі шматочками м'ясний фарш. Продовжуємо спільне обсмажування інгредієнтів, періодично перемішуємо їх.

За допомогою середньої тертки подрібнюємо морквину. Додаємо морквяну стружку до фаршу на сковороду, перемішуємо, продовжуємо смажити ще кілька хвилин.

Тепер подрібнити помідор, краще використовувати тертку. Томатну масу, що вийшла, переправляємо до інгредієнтів на сковороду.

Склад для підливи перчимо на смак і солимо. Вливаємо кип'ячену воду.

Трохи зменшуємо вогонь і томимо фарш із овочами протягом 10 хвилин. Цього часу достатньо, щоб підлива стала густою.

Ситна та смачна підлива, приготована з м'ясного фаршу та овочів на сковороді, чудово поєднується з макаронами! Приємного перекушування!