Підливу зі свинини з томатною пастою

З м'якоті свинини можна приготувати багато смачних страв. Для обіднього перекушування пропоную зробити ситну та апетитну підливу зі свинини з томатною пастою.

З м'якоті свинини можна приготувати багато смачних страв. Для обіднього перекушування пропоную зробити підливу. Шматочки м'яса доповнимо морквою, цибулею та томатною пастою. Виходить смачна, ситна та апетитна підлива зі свинини з томатною пастою, яку можна запропонувати до столу з улюбленим гарніром.

Інгредієнти

  • Свинина: 500 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Паста томатна: 1 ст. ложка
  • Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Вода: 250 мл

Приготування

Підготуємо за списком необхідні інгредієнти для виготовлення м'ясної підливи. М'ясо промиваємо, овочі очищаємо.

М'ясо нарізаємо невеликими шматочками. У каструлю (сковороду або казан) наливаємо олію, встановлюємо сильне нагрівання плити. Шматочки свинини обсмажуємо близько 5 хвилин, періодично їх перемішуємо.

Моркву подрібнюємо невеликими брусочками. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Овочеву заготівлю перекладаємо до м'яса. Робимо вогонь середнім, продовжуємо обсмажування протягом 3-4 хвилин.

Свинину з овочами на свій смак солимо, присмачуємо улюбленими меленими спеціями. Я додала чорний перець та паприку.

У невеликій ємності розводимо борошно теплою кип'яченою водою так, щоб не було грудочок. Суміш, що вийшла, виливаємо до м'яса.

Відразу додаємо томатну пасту. Вміст перемішуємо.

Зменшуємо вогонь, каструлю накриваємо кришкою і гасимо підливу зі свинини з томатною пастою 40 хвилин.

Ситна м'ясна підлива з томатною пастою готова. Частуйтесь на здоров'я!