Піджарка зі свинини в мультиварці

Зі свинини можна приготувати найрізноманітніші ласі страви. Пропоную зробити піджарку. Смачна піджарка зі свинини у мультиварці відмінно поєднується з будь-яким гарніром.

Зі свинини можна приготувати найрізноманітніші ласі страви. Пропоную скористатися мультиваркою і зробити зі свинини піджарку. Необхідні інгредієнти потрібно лише нарізати, а всю основну роботу візьме на себе кухонна помічниця. Смачна піджарка зі свинини в мультиварці чудово поєднується з будь-яким гарніром з картоплі, круп, макаронних виробів. Страва зі свинини виходить апетитною, м'якою, соковитою.

Інгредієнти

  • Свинина: 500 г (м'якоть)
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Паста томатна: 1 ст. ложка
  • Часник: 2 зубчики
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Приправа для м'яса: 1 ч. ложка
  • Вода кип'ячена: 200 мл

Приготування

Підготуємо для смаження зі свинини потрібні продукти. Очищаємо морквину, цибулю, часникові зубчики. Свинину промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками.

Для підсмажування нарізаємо морквину у формі товстої соломки, цибуля шматочками. Часникові зубчики подрібнюємо теркою або пропускаємо через спеціальний прес.

У чашу мультиварки вливаємо олію. Включаємо програму смаження. У гарячу олію перекладаємо нарізку з овочів та часник. Обсмажуємо 5 хвилин. Мультиварку кришкою не закриваємо.

Свинину нарізаємо середніми шматочками. Викладаємо нарізане м'ясо до овочів. Перемішуємо. Продовжуємо обсмажувати інгредієнти разом ще 10 хвилин.

Обсмажені шматочки м'яса та овочі на смак солимо, перчимо. Всипаємо приправу для свинини.

До вмісту в мультиварці додаємо томатну пасту. Вливаємо кип'ячену воду.

Закриваємо мультиварку кришкою. На дисплеї вибираємо програму "гасіння", час встановлюємо на 50 хвилин. Готуємо до звукового сигналу.

Соковита та смачна піджарка зі свинини у мультиварці готова. Всім смачного!