Піца на тортильї

Піца на тортильї заощадить ваш час на приготування апетитного сніданку або вечері. Такий «лінивий» рецепт підійде тим, хто не хоче возитися із замісом тіста.

Італійський коржик під назвою тортилья часто використовується для приготування ситних перекусів. Зазвичай у такі хлібні вироби загортають різноманітні начинки. А чи знаєте ви, що тортиллю можна взяти як основу для піци? Такий «лінивий» варіант приготування піци підійде для тих, хто не хоче возитися із замісом тіста.

Смачна піца на тортильї заощадить ваш час на приготування апетитного сніданку або вечері. Інгредієнти для начинки можна варіювати в залежності від смакових уподобань. У цьому рецепті склад начинки – це салямі, червона цибуля, мариновані корнішони та сир.

Інгредієнти

  • Коржик тортилья: 1 шт.
  • Соус томатний: 1 ст. ложка
  • Салями: 50 г
  • Корнішони мариновані: 2 шт.
  • Цибуля червона: 0,5 шт.
  • Сир твердий: 60 г

Приготування

Для приготування піци підготуємо потрібні інгредієнти.

Тортіль поміщаємо відразу на лист. Використовуючи пекарську кисть, змащуємо поверхню коржі томатним соусом або кетчупом.

На обробну поверхню поміщаємо шматочок салямі. Подрібнюємо продукт тонкими слайсами – півкільцями.

Далі нарізаємо у формі каблучок мариновані корнішони.

Наступний інгредієнт начинки для піци – червона цибуля. Його нарізаємо тоненькими смужками.

Подрібнені компоненти начинки розміщуємо на тортильї.

Натираємо твердий сир. Закриваємо начинку сирною масою.

Піцу на тортильї завантажуємо в прогріту духовку (температурний режим – 180 градусів) на 5 або 7 хвилин. Довше тримати не потрібно, щоб корж не пересох.

Ситна піца на тортильї приготувалася. Пробуємо на здоров'я!