Сирно-бананові вафлі

Привабливі та ласі сирно-бананові вафлі – апетитний десерт, який чудово доповнить чашку чаю чи кави.

Якщо вам подобається випічка з банановим смаковим відтінком, то приготуйте з цим фруктом сирні вафлі. Привабливі та ласі сирно-бананові вафлі – апетитний десерт, який чудово доповнить чашку чаю чи кави. Вафлі з сиром та бананом мають ніжну м'яку структуру завдяки вдалому «сусідству» інгредієнтів. Вафлі можна подавати до столу разом із джемом, варенням, ягодами. Я готувала їх в електровафельниці.

Інгредієнти

  • Банан: 1 шт. (стиглий)
  • Сир: 170 г
  • Борошно пшеничне: 90 г
  • Цукор: 20 г
  • Цукор ванільний: 10 г
  • Розпушувач тіста: 5 г
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Олія рослинна: 20 мл

Приготування

Беремо продукти за списком. Дозволяється використовувати перезрілий банан. Для приготування буде потрібно блендер.

Очищаємо банан, нарізаємо шматочками фрукти, які завантажуємо в чашу блендера. Подрібнюємо банан так, щоб вийшло пюре.

У фруктове пюре перекладаємо сир з пачки і перемішуємо разом.

У фруктово-сиру розбиваємо яйце. Вливаємо заявлену норму олії. Підсипаємо звичайний цукор і ванільний, розпушувач.

Енергійно інгредієнти перемішуємо.

Додаємо просіяне пшеничне борошно в банановий склад.

Інгредієнти замішуємо до отримання в'язкого тесту тягучого.

Готуємо поверхню вафельниці. Викладаємо в центр вафельниці приготовлене сирне тісто (приблизно 2,5 столові ложки). Смажимо вафлі 3 або 4 хвилини.

Вафлі з сиру з бананом виготовлені. Дегустуємо, смачного вам чаювання!