Швидкий пиріг із суницею

Суниця – смачна лісова ягода, яка може бути використана для приготування випічки. Швидкий пиріг із суницею чудово доповнить ваше чаювання.

Суниця – смачна лісова ягода, яка може бути використана для приготування смачних десертів та випічки. Якщо у вас є невелика кількість суниці і буквально півгодини вільного часу, пропоную зробити з цією ягодою домашній швидкий пиріг. Склад тіста – яйця, цукор, борошно, розпушувач та ванілін. Виходить швидкий пиріг із суницею з ніжною структурою, він чудово доповнить ваше чаювання.

Інгредієнти

  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Цукор: 1 ст.
  • Борошно пшеничне: 1 ст.
  • Розпушувач тіста: 1 ч. ложка
  • Ванілін: 0,5 ч. ложки
  • Суниця: 0,5 ст.

Приготування

Візьмемо за списком необхідні продукти для домашнього суничного пирога. Ягоди очищаємо від хвостиків. Перекладаємо на друшляк, промиваємо. Даємо воді повністю стекти.

У відповідну об'ємну миску розбиваємо курячі яйця. Підсипаємо до них цукровий пісок у зазначеній кількості.

Міксером інгредієнти збиваємо протягом 3 хвилин. У результаті виходить біла повітряна вага.

У ніжну яєчну масу просіюємо борошно разом з розпушувачем та ароматним ваніліном.

Змішуємо інгредієнти так, щоб на виході вийшло густе тісто в'язке.

У тісто перекладаємо оброблену суницю. Ще раз перемішуємо склад тіста вже ложкою.

Форму для випікання кондитерських виробів змащуємо невеликим шматочком вершкового масла|мастила|. Перекладаємо тісто у форму.

Завантажуємо форму із заготівлею пирога в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Готовність можна перевірити дерев'яною паличкою.

Смачний домашній пиріг із суницею остуджуємо. Розрізаємо порціями і подаємо з філіжанкою улюбленого напою. Приємного чаювання!