Фаршировані млинці з сиром та шинкою

Пропонуємо вам, дорогі господині, урізноманітнити буденне меню стравою, в якій використовуються тонкі млинці, шинка, сир, зелень. Замісити домашнє тісто млинця ви можете, використовуючи свій улюблений рецепт.

Пропонуємо вам, дорогі господині, урізноманітнити буденне меню стравою, в якій використовуються тонкі млинці, шинка, сир, зелень. Замісити домашнє тісто млинця ви можете, використовуючи мій покроковий рецепт тонких млинців. А ми підкажемо вам, як млинці нафарширувати ситною начинкою та запекти в духовці. На виході фаршировані млинці із сиром та шинкою порадують дорослих, охоче їх їдять і діти.

Інгредієнти

  • Млинці: 8-10 шт. (тонкі)
  • Шинка: 100 г
  • Сир твердий: 100 г
  • Кріп (свіжий): 3-4 гілочки
  • Олія рослинна: для змащування форми
  • Спеції: за смаком

Приготування

Отже, до реалізації у нас готові тонкі млинці для фарширування, шинка, зелень та сир. Можна розпочинати готування.

Шинку для начинки нарізаємо у формі дрібних кубиків. Нарізку із ковбасного продукту перекладаємо в чашку.

Твердий сир подрібнюємо, скориставшись середньою терткою. Сирну стружку переправляємо до кубиків шинки.

Підготовлену свіжу зелень дрібно рубаємо. Доповнюємо основні інгредієнти начинки зеленою нарізкою.","position":4,"name":""

Компоненти начинки для фарширування млинців приправляємо на ваш розсуд спеціями.

З обережністю ложкою перемішуємо в чаші інгредієнти. Для фарширування готова начинка.

Укладаємо начинку на один бік млинця.

Млинці згортаємо конвертом, ховаючи начинку всередині. Дном форми, призначеної для духовки, проходимо промасленим пензлем. Фаршировані млинці укладаємо у форму. У заздалегідь розігрітій духовці (200 градусів) наші млинці тримаємо 8 або 10 хвилин. Цього часу достатньо, щоб сир усередині розплавився.

Домашні фаршировані млинці з начинкою з шинки, зелені та сиру готові. Подаємо їх до столу, пригощаємось на здоров'я!