Салат із зеленої редьки з морквою

Я пропоную вам приготувати салат із зеленої редьки з морквою та масою вітамінів. Страва з редьки порадує вас приємним і тонким смаком і, звісно, користю.

Редька є корисним продуктом, в якому присутні необхідні для нашого організму мікроелементи та вітаміни. На жаль, ми не часто використовуємо цей коренеплід у своєму раціоні, а дарма.

Приготуйте для своїх домочадців апетитний салат із зеленої редьки з морквою та масою вітамінів. Страва із сирої зеленої редьки порадує вас приємним та тонким смаком і, звичайно, користю.

Інгредієнти

  • Редька зелена: 150 г
  • Морква: 50 г
  • Цибуля зелена: 30 г
  • Часник: 3 часточки
  • Олія оливкова: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Готуємо інгредієнти для корисної салатної страви. Зелену редьку ретельно промиваємо під проточною водою. Потім очищаємо її. Таку ж процедуру піддаємо і моркву. З часникових зубчиків видаляємо лушпиння. Промиваємо зелень. Оливкова олія дозволяється замінити соняшниковою або іншою рослинною.

Підготовлену редьку для салату подрібнюємо тоненькими (майже прозорими) скибочками. Заготовку з редьки поміщаємо в скляну посудину або відповідну миску.

На черзі – свіжа морква. Її слід нарізати у формі соломки. Для зручності можете скористатися теркою для моркви корейською.

З пір'я зеленої цибулі струшуємо зайву вологу. На обробній поверхні нарізаємо цибулю тонкими кільцями. Зелену нарізку переправляємо до інгредієнтів миску.

Часникові зубчики пропускаємо через спеціальний прес або подрібнюємо теркою. Часникову масу додаємо до компонентів корисного салату.

Склад салату з редькою солимо на свій смак і заправляємо оливковою олією.

Нам залишилося лише інгредієнти салату перемішати і можна одразу запропонувати його до трапези.

Простий салат з редьки та моркви чекає на дегустацію. Корисного та смачного вам перекушування!