Багато господарок використовують тонку локшину – фунчозу – для приготування салатних страв. Фунчоза чудово поєднується з багатьма продуктами харчування. Крабові палички – не виняток.
Пропоную вам зробити салат з фунчозою та крабовими паличками, який просто і швидко готується. Фунчоза та крабові палички доповнені солодкою консервованою кукурудзою та свіжим огірком, спеціями. На смак салат виходить дуже ніжним. Покроковий рецепт салату з фунчозою і крабовими паличками стане в нагоді початківцям кухарям і господарям, що дебютують на кухні.
Інгредієнти
- Фунчоза: 40 г
- Крабові палички: 100 г
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Майонез: 2 ст. ложки
Приготування
Щоб приготувати смачний салат із фунчозою, беремо необхідні продукти. Крабові палички мають бути в розмороженому вигляді. Огірок ретельно промиваємо. З консервованої кукурудзи зціджування рідини.
Тонку локшину перекладаємо в миску і заливаємо окропом. Залишаємо так фунчозу на 5 хвилин, накривши кришкою. Потім локшину відкидаємо на сито, щоб злити воду.
На обробну поверхню перекладаємо свіжий огірок та подрібнюємо його гострим ножем у формі брусочків.
Крабові палички витягаємо з упаковки і подрібнюємо невеликими кільцями навскоси.
Нарізку зі свіжого огірка та крабових паличок перекладаємо у миску. Додаємо солодку консервовану кукурудзу.
До інгредієнтів викладаємо тонку локшину.
Вміст миски присмачуємо на свій смак сіллю, кидаємо меленого перчика, заправляємо майонезом.
Компоненти легені у приготуванні салату з фунчозою між собою добре перемішуємо.
Апетитний салат з тонкою китайською локшиною та крабовими паличками приготовлений. Частуйтесь на здоров'я!