Багато хто любить салати з крабовими паличками. Цей продукт чудово «сусідить» з багатьма інгредієнтами. Часто у салатах нарізка з крабових паличок доповнюється солодкою консервованою кукурудзою. А я пропоную вам трохи інший гастрономічний варіант, замінивши яскраві зерна кукурудзяного качана на консервований горошок. Апетитний салат із крабовими паличками та горошком впишеться у будь-яке меню – і у повсякденне, і у святкове.
Інгредієнти
- Крабові палички: 100 г
- Горошок консервований: 100 г
- Яйце куряче: 2-3 шт.
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо для приготування салату потрібні продукти. Із запропонованого списку потрібно відварити попередньо курячі яйця. Огірок ретельно промити, адже подрібнюватимемо його разом зі шкіркою.
Почнемо подрібнення з крабових паличок. Продукт витягаємо з упаковки. На обробній дошці нарізаємо палички у формі кубиків. Заготівлю перекладаємо в миску.
На черзі – курячі яйця. Знімаємо з них шкаралупу, подрібнюємо шматочками. Додаємо яєчну нарізку в миску.
Наступний салатний інгредієнт – свіжий огірок. Нарізаємо кубиком. Переправляємо огіркові кубики до решти інгредієнтів.
Перш ніж ввести до складу салату горошок, відкидаємо його на сито, щоб злити консервовану рідину. Потім перекладаємо горошини до інгредієнтів.
Для заправки додаємо майонез, сиплемо сіль до смаку, перчимо.
Нам залишилося лише всі компоненти салату між собою перемішати. Можна готовий салат із крабовими паличками та горошком ставити на стіл.
Із задоволенням дегустуємо смачний салат із крабовими паличками!