Якщо у вас є відварне куряче м'ясо, то можна, використовуючи цей продукт, просто і швидко приготувати смачний салат з морквою та горошком. Страва виходить апетитною завдяки вдалому поєднанню інгредієнтів. Простий салат із куркою, морквою та горошком доповнений сиром, має пікантний смак. Для заправки використовують легкий майонез, підійде також натуральний йогурт або нежирна сметана.
Інгредієнти
- М'ясо куряче: 200 г (відварене)
- Морква: 1 шт.
- Сир твердий: 70 г
- Горошок консервований: 4 ст. ложки
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо потрібні інгредієнти для курячого салату. Як основний інгредієнт можна взяти філе або м'ясо з стегон. Сир має бути твердих сортів. Очищаємо моркву, салат вона піде в сирому вигляді.
Відварену курятину для салатної страви нарізаємо дрібними шматочками.
Для подрібнення сирої моркви візьмемо тертку з великими осередками. Використовувати можна також терку для моркви корейською або нарізати коренеплід ножем у формі тонкої соломки.
А ось для сиру краще взяти тертку із середніми поділками. Сирну стружку, що вийшла, перекладаємо до інших інгредієнтів салату.
З консервованого горошку зливаємо сік, потім перекладаємо в миску.
Для заправки курячого салату додаємо майонез. Кидаємо за смаком сіль та мелений перчик.
Склад салату перемішуємо. Простий у приготуванні салат з куркою, морквою та горошком готовий до дегустації.
Усім смачна трапеза!