Салат з курячої печінки з помідорами.

Це покроковий рецепт 🥗 салату, який виходить досить ароматним, має чудовий смак і впишеться в буденне меню.

Куряча печінка є смачним і ніжним субпродуктом. Цей інгредієнт має чудову кулінарну якість – печінка чудово поєднується з яйцями, грибами, овочами та сиром. Ця продуктова перевага використовується не тільки для приготування других страв, але і для салатних рецептів. Пропоную вам покроковий рецепт салату з курячої печінки з помідорами, який виходить досить ароматним, має приголомшливий смак. Апетитний салат із курячою печінкою та помідорами впишеться в буденне меню, запропонувати його можна і до святкового столу.

Інгредієнти

  • Печінка куряча: 300 г
  • Помідори: 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1/2 шт.
  • Часник: 3-4 зубчики
  • Зелень свіжа: 1/2 пучка
  • Соус соєвий: 2 ст. ложки
  • Олія рослинна: 4 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Знайомимося зі списком продуктів та беремо інгредієнти у потрібній кількості. Курячу печінку добре промиваємо, а також оглядаємо на наявність жовчного міхура (видаляємо, якщо він присутній).

У сковороду наливаємо олію. Великі шматки печінки розрізаємо навпіл. Заготовку викладаємо на сковороду, солимо і перчимо на власний смак.

На помірному вогні підсмажуємо шматочки курячої печінки, іноді перемішуючи протягом 7 або 8 хвилин.

Приготовлену для салату печінку перекладаємо в миску.

Промиті помідори ділимо на дві половинки. Видаляємо м'якоть. Так ми позбудемося зайвої рідини у салаті.

Підготовлені половинки помідорів нарізаємо у формі скибочок.

На черзі цибуля і часник. Для салату з курячою печінкою цибулину нарізаємо тонким пір'ям. Очищені зубчики часнику подрібнюємо за допомогою терочки або пропускаємо через прес.

Як зелений інгредієнт я використовувала петрушку. Рубаємо її, додаємо в салат.

Як заправку будемо використовувати соєвий соус. Вливаємо продукт у миску. Солимо, перчимо інгредієнти.

Інгредієнти нашого салату перемішуємо.

Приготовлений салат з курячою печінкою та помідорами відразу виставляємо на стіл. Частуйтесь на здоров'я!