Простий у приготуванні салат з редисом та яйцем обов'язково знайде своїх шанувальників. Салат виходить смачним і хрустким. У такій салатній страві міститься багато вітамінів. Для приготування салату не потрібно ніяких кулінарних навичок, тому впорається з реалізацією рецепту навіть новачок.
Інгредієнти
- Редиска: 200 г
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Яйце куряче: 2 шт.
- Цибуля зелена: 30 г
- Кріп: 2 гілочки
- Сметана: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
Приготування
Підготуємо інгредієнти. Заздалегідь відварюємо яйця (10 хвилин після закипання води). Потім яйця прямо в каструлі охолоджуємо під крижаною водою. Ретельно промиваємо редиску та огірок, зрізаємо хвостики. Ополіскуємо свіжу зелень.
Подрібнення інгредієнтів почнемо з редиски. Залежно від розміру коренеплоду нарізаємо тонкими півкільцями або чверть кільцями.
Так само чинимо і з огірком. Нарізаємо його тонкими скибочками, перекладаємо до редиски.
Очищаємо варені яйця. Подрібнюємо їх маленькими шматочками. Можна для зручності скористатися яйцерізкою.
На черзі – свіжа зелень. Гілочки кропу і зелену цибулю шаткуємо дрібно, переправляємо до інгредієнтів у миску.
Для заправки викладаємо до салату порцію сметану. За смаком інгредієнти присмачуємо сіллю.
Залишилося лише перемішати інгредієнти салату і можна одразу ставити його на стіл.
Пригощайтеся, приємного апетиту!