Салат з редькою та яйцем

Простий у приготуванні салат з редисом та яйцем обов'язково знайде своїх шанувальників. Салат виходить смачним і хрустким.

Простий у приготуванні салат з редисом та яйцем обов'язково знайде своїх шанувальників. Салат виходить смачним і хрустким. У такій салатній страві міститься багато вітамінів. Для приготування салату не потрібно ніяких кулінарних навичок, тому впорається з реалізацією рецепту навіть новачок.

Інгредієнти

  • Редиска: 200 г
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Цибуля зелена: 30 г
  • Кріп: 2 гілочки
  • Сметана: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Підготуємо інгредієнти. Заздалегідь відварюємо яйця (10 хвилин після закипання води). Потім яйця прямо в каструлі охолоджуємо під крижаною водою. Ретельно промиваємо редиску та огірок, зрізаємо хвостики. Ополіскуємо свіжу зелень.

Подрібнення інгредієнтів почнемо з редиски. Залежно від розміру коренеплоду нарізаємо тонкими півкільцями або чверть кільцями.

Так само чинимо і з огірком. Нарізаємо його тонкими скибочками, перекладаємо до редиски.

Очищаємо варені яйця. Подрібнюємо їх маленькими шматочками. Можна для зручності скористатися яйцерізкою.

На черзі – свіжа зелень. Гілочки кропу і зелену цибулю шаткуємо дрібно, переправляємо до інгредієнтів у миску.

Для заправки викладаємо до салату порцію сметану. За смаком інгредієнти присмачуємо сіллю.

Залишилося лише перемішати інгредієнти салату і можна одразу ставити його на стіл.

Пригощайтеся, приємного апетиту!