Салат з шинкою, морквою та огірками

На святковий стіл можна приготувати апетитний салат, у складі якого є шинка. За смаковими якостями салат із шинкою, морквою та огірками нагадує олів'є.

Для святкових посиденьок можна приготувати ситний та апетитний салат, у складі якого є шинка. Цей м'ясний інгредієнт доповнений у страві відвареною картоплею, морквою, яйцями, свіжими огірками. Для заправки підійде будь-який майонез. За смаковими якостями салат із шинкою, морквою та огірками нагадує олів'є. Отже, приступаємо до приготування.

Інгредієнти

  • Шинка: 200 г
  • Картопля (варена): 2 шт.
  • Морква варена: 1 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Петрушка: 3 гілочки

Приготування

Щоб приготувати салат із шинкою, морквою та огірками, візьмемо потрібні продукти. Картоплю та моркву відварюємо протягом 20 хвилин після закипання. Яйця відварюємо 10 хвилин. Дані інгредієнти після варіння охолоджуємо в крижаній воді та очищаємо. Ретельно промиваємо свіжий огірок. Якщо шкірка гірчить, її краще зрізати.

Порядок подрібнення ролі не відіграє, пропоную почати з шинки. Нарізаємо шинку у формі маленьких кубиків.

Аналогічно нарізаємо свіжий огірочок.

Так само чинимо і з відвареною картоплею.

На черзі — відварена морква. Її для салату подрібнюємо також кубиками.

До складу салату додаємо нарубані яйця.

До інгредієнтів салату додаємо нашатковану зелень. За смаком салат солимо і перчимо. Заправляємо майонезом.

Залишилось лише перемішати компоненти салату, трохи охолодити його в холодильнику і можна подавати до столу.

Всім смачного!