Для святкового застілля або звичайного буденного меню можна приготувати апетитний салат із шинкою. Нарізку з шинки доповнимо заготовкою з|із| цибулі, крабового м'яса, солодкою кукурудзою і сиром. Інгредієнти викладемо в салатник шарами, які покриємо майонезом. Виходить соковитий та смачний салат із шинкою та крабовим м'ясом, готується страва на «раз-два».
Інгредієнти
- Шинка: 100 г
- Крабове м'ясо: 100 г
- Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки
- Цибуля червона: 1 шт.
- Сир твердий: 50 г
- Майонез: 2-3 ст. ложки
Приготування
За списком візьмемо інгредієнти для салату. Очищаємо цибулю. Готувати салат можна в загальному відповідному салатнику або порційно – в креманках.
Перший шар салату зробимо з подрібненої червоної цибулі. Нарізку із цибулі покриваємо майонезом.
На цибулинний шар помістимо нарізане дрібними кубиками крабове м'ясо. Шар змащуємо майонезом.
Закриваємо крабовий шар зернами консервованої кукурудзи. Його також треба змастити майонезом.
Шинку нарізаємо у формі дрібних брусочків або соломкою. Формуємо наступний шар і не забуваємо покрити його майонезом.
Завершуємо збирання салату натертим сиром.
Смачний листковий салат з шинкою та крабовим м'ясом подаємо відразу до столу. Частуйтесь!