Шашлик зі свинини на кістки

Готуємо смачний шашлик із 🍖 свинини на мангалі з використанням ґрат.

Зі свинини виходить смачний і соковитий шашлик. Я пропоную покроковий рецепт шашлику зі свинини на кістки, який готується. Для маринування я взяла мелені спеції, кефір, цибулю. М'ясні шматки на кістки, замочені в такому маринаді, виходять апетитними та смачними. Свинина має бути охолодженою, маринувати її краще у скляній або пластиковій тарі. Найсмачніший шашлик зі свинини на кістки — чудова м'ясна страва для посиденьок на природі чи дачі!

Інгредієнти

  • Свинина на кістки: 4 шматки (стейк)
  • Цибуля ріпчаста: 2 шт.
  • Кефір: 1 ст.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець: за смаком
  • Паприка мелена: за смаком
  • Коріандр (мелений): за смаком

Приготування

Для смаження шашлику зі свинини на кістки беремо потрібні продукти. Також готуємо грати для шашлику, мангал, вугілля.

Перед маринуванням кожен шматок свинини я відбиваю, використовуючи спеціальний пристрій. Так шашлик виходить соковитим, м'яким. Складаємо свинину у скляну об'ємну миску.

М'ясні шматки на кістки натираємо з кожного боку сіллю та вказаними меленими спеціями.

Очищаємо цибулю. Нарізаємо його великими кільцями. Заготівлю із цибулі відправляємо до м'яса.

До свинини у спеціях додаємо кефір.

М'ясні шматочки добре перемішуємо та залишаємо маринуватися на 1 годину. Миску можна обернути харчовою плівкою. Через певний час шматки м'яса перемішати і продовжити маринування протягом 2-4 годин.

Час маринування минув. Готуємо решітку для запікання та поміщаємо на неї шматки свинини.

На підготовленому мангалі з вугіллям готуємо шашлик зі свинини на кістки.

Наш смачний шашлик із димком із свинини приготувався.

Подаємо шашлик зі свинини із зеленню, овочами, улюбленими соусами. Усім приємного перекушування!