Навіть початківцям хазяйкам буде просто зварити борщ у мультиварці. Пропоную приготувати борщ з куркою та квасолею в мультиварці, які виходять дуже смачними, ситними та апетитними. Капуста буде потрібно свіжа, а квасоля повинна бути консервованою, без будь-яких добавок (натуральної). Наше кулінарне завдання — подрібнити інгредієнти, завантажити їх у мультиварку, а решту роботи виконає техніка.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна: 250 г
- Курка: 300 г
- Квасоля консервована: 200 г
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Картопля: 3 шт.
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Спеції мелені: за смаком
- Вода: 1,5 л (скільки потрібно)
- Зелень свіжа: для подачі
Приготування
Підготуємо для варіння щей у мультиварці інгредієнти за запропонованим списком. Очищаємо картоплю, моркву, цибулю. Ополіскуємо овочі під прохолодною водою. З капусти знімаємо верхні листочки. Консервовану квасолю сполоснути під холодною водою і відкинути на друшляк.
Подрібнюємо моркву теркою, цибулю нарізаємо шматочками. У чашу мультиварки вливаємо олію. Включаємо програму «Спека». Додаємо нарізку із овочів. Обсмажуємо, періодично перемішуючи, 5-7 хвилин.
Куряче м'ясо (можна з будь-яких частин птиці) нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо курятину в чашу.
До інгредієнтів викладаємо капусту, нашатковану дрібними смужками. Додаємо нарізану середнім кубиком картопля.
Доповнюємо склад інгредієнтів консервованою квасолею.
Вміст у чаші мультиварки на смак солимо, приправляємо бажаними меленими спеціями. Я використовувала чорний мелений перець та паприку.
Заливаємо інгредієнти теплою кип'яченою водою. Якщо ви бажаєте, щоб щі були густими, то вода повинна бути вищою за інгредієнти на 2 см. Для супчика «рідше» влийте ще трохи води додатково.
Мультиварку закриваємо кришкою. Вибираємо програму «Гасіння». Я готувала в мультиварці Редмонд, час встановився автоматично на 1:00. Готуємо до закінчення програми. Готові щі посипаємо нарізкою із зелені.
Смачні щі з куркою та квасолею у мультиварці готові. Усім приємного та ситного перекушування!