Для обіднього перекушування пропоную зварити по-швидкому суп. Готувати швидкий суп будемо з картоплею, засмажкою з овочів та сосисками. Виходить швидкий суп із сосисками смачним, апетитним та ситним. Сорт сосисок вибирайте на власний розсуд. Я варила суп на курячому бульйоні (він був у мене вже готовий), можна використовувати звичайну кип'ячену воду. Суп із сосисками сподобається всім без винятку.
Інгредієнти
- Картопля: 2-3 шт.
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
- Сосиски: 3-4 шт.
- Локшина: 50 г (або вермішель)
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Вода: 1,7 л (або бульйон)
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Зелень свіжа: 2-3 гілочки
Приготування
Щоб зварити швидкий суп із сосисками, підготуємо потрібні продукти. Доводимо до кипіння воду чи бульйон. Очищаємо овочі. Промиваємо гілочки петрушки.
Картоплю для супу нарізаємо невеликими брусочками. Викладаємо у каструлю. Після закипання варимо 15 хвилин|мінути| на помірному вогні.
Морквину подрібнюємо на тертці. Цибулю шаткуємо маленькими шматочками.
На сковороді прогріваємо олію. Викладаємо заготовку з моркви та цибулі, пасеруємо 5-7 хвилин. Овочі періодично перемішуємо.
До пасерованих овочів додаємо сосиски, нарізані кільцями. Перемішуємо, прогріваємо на сковороді нарізку із сосисок з овочами 3-4 хвилини.
Сосиски з морквою та цибулею зі сковороди перекладаємо в каструлю до картоплі. Перемішуємо, варимо разом далі 5 хвилин|мінути|.
У суп викладаємо локшину. Перемішуємо. Варимо 3-4 хвилини.
Швидкий суп з картоплею та сосисками до смаку солимо, перчимо. Нарізаємо гілочки петрушки (або іншої зелені), додаємо в суп і вимикаємо вогонь.
Швидкий суп із сосисками вийшов смачним та ситним. Розливаємо його по тарілках та пропонуємо на стіл. Всім смачного!