Смажена картопля з мясним фаршем на сковороді

Картопля є найпростішою та найдоступнішою стравою для ситного перекушування. Смажена картопля з м'ясним фаршем на сковороді підійде для трапези в обід чи вечерю.

Смажена картопля є найпростішою та найдоступнішою стравою для ситного перекушування. Пропоную урізноманітнити смажену картоплю м'ясним фаршем та цибулею. Складного в приготуванні нічого немає, з рецептом впорається навіть господиня-початківець. Смачна картопля з м'ясним фаршем на сковороді підійде для трапези в обід або на вечерю.

Інгредієнти

  • Картопля: 4-5 шт.
  • Фарш м'ясний: 250 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 4 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Зелень свіжа: за перевагою

Приготування

Ось потрібні продукти для рецепту. Картоплю та цибулю очищаємо, обполіскуємо холодною водою. Фарш може бути свинячим, яловичим або змішаним. Якщо є потреба, розморожуємо фарш.

Бульби спочатку розрізаємо на дві половинки, а потім кожну частину «перетворюємо» на не дуже тонкі скибочки. Картопляну нарізку перекладаємо в глибоку миску, відразу солимо, перчимо до смаку і перемішуємо.

У відповідну сковороду вливаємо олію. Коли продукт прогріється, завантажуємо на сковороду заготовку картопляну, перемішуємо.

Починаємо обсмажування картопляних скибочок без кришки протягом 10 хвилин, іноді картоплю перемішуємо.

Цибулю подрібнюємо у формі напівкілець і викладаємо на сковороду до картоплі.

Інгредієнти на сковороді доповнюємо м'ясним фаршем, розділяючи м'ясний інгредієнт на шматочки.

Вміст на сковороді обережно перемішуємо. Потрібно, щоб фарш та цибуля опинилися на дні. Інгредієнти мучимо під кришкою близько 5 хвилин.

Кришку зі сковороди знімаємо, інгредієнти перемішуємо та підрум'янюємо картоплю з фаршем та цибулею ще 2-3 хвилини. Наприкінці приготування додаємо за бажанням подрібнену зелень.

Смажена картопля з м'ясним фаршем та цибулею на сковороді готова до подачі. Пропонуємо страву гарячим, приємного перекушування!