Тонкий лаваш – відмінна основа для приготування смачних та ситних закусок та страв. Для швидкого перекушування пропоную загорнути в лаваш сосиску і підсмажити її на електрогрилі. Щоб сосиска в лаваші на електрогрилі вийшла з насиченим та пікантним смаком, доповнимо її морквою по-корейськи, свіжим огірком, сиром та соусом з майонезу та томатної пасти. Ось подробиці приготування.
Інгредієнти
- Тонкий лаваш – великий: 1 шт.
- Сосиски: 2 шт. (молочні)
- Морква по-корейськи: 50 г
- Огірок свіжий: 0,5 шт.
- Сир твердий: 60 г
- Майонез: 1 ч. ложка
- Паста томатна: 1 ч. ложка
Приготування
Підготуємо продукти для смачного перекушування в лаваші. Промиваємо огірок. Морквину по-корейськи віджимаємо від маринаду. На якості сосисок не заощаджуємо.
У мисці з'єднуємо майонез та порцію томатної пасти. Ретельно змішуємо. Соус для закуски готовий. Тонкий свіжий лаваш розрізаємо навпіл. Кожну частину лаваша змащуємо соусом, відступаючи від країв по 3-4 см.
З краю на змащену частину лаваша кладемо сосиску.
Огірок нарізаємо у формі соломки. Розміщуємо нарізку з огірка поряд із сосискою.
На огіркову нарізку кладемо смужки корейської моркви.
Інгредієнти посипаємо подрібненим сиром на терці.
Підгинаючи краї лаваша до центру, формуємо конверт.
Розміщуємо сосиску в лаваші з морквою, огірком та сиром на розігріту поверхню електрогриля. Смажимо приблизно 3 хвилини (або до бажаного ступеня засмаження).
Пригощайтеся смачною сосискою у лаваші! Смачного!