Соус для шаурми з лаваша

Якщо ви зібралися готувати шаурму, вам знадобиться цей покроковий рецепт соусу для фаст-фуду. Такий соус для шаурми з лаваша зробить вашу закуску соковитою та смачною.

Якщо ви зібралися готувати шаурму в домашніх умовах, то, безсумнівно, вам знадобиться цей покроковий рецепт соусу для фаст-фуду. У ньому вдало поєднуються між собою майонез, кефір та пікантні спеції. Такий соус для шаурми з лаваша зробить вашу закуску соковитою та смачною. Соус підійде для приготування шаурми з куркою або зі свининою.

Інгредієнти

  • Майонез: 200 г (легкий)
  • Кефір: 2 ст. ложки
  • Кріп: 1 ч. ложка (сушений)
  • Паприка мелена: 0,5 ч. ложки
  • Перець чилі: 1 щіпка (мелений)
  • Карі: 0,5 ч. ложки
  • Часник сушений: 1 ч. ложка
  • Сіль за смаком

Приготування

Візьмемо для рецепту пропоновані продукти за списком. Зверніть увагу, що кефір та майонез мають бути кімнатної температури.

У миску, що підходить для змішування інгредієнтів, перекладаємо легкий майонез. Вливаємо до нього вказану порцію кефіру. Інгредієнти змішуємо.

У нас вийшла однорідна суміш. У неї засипаємо сушений кріп, мелену паприку, каррі та сушений часник.

За допомогою виделки інгредієнти енергійно перемішуємо.

Далі діємо, орієнтуючись на власний смак. Соус, що вийшов, дегустуємо. Відповідно до своїх смакових переваг соус приправляємо перцем чилі та сіллю.

Знову склад соусу перемішуємо.

Смачний домашній соус для приготування шаурми готовий. Смачного вам!