Суп з тушонкою та картоплею

Пропоную зварити буквально за півгодини суп із тушонкою та картоплею, включивши до складу першої страви ще вермішель та овочі. Суп виходить апетитним та смачним.

Легко і просто можна приготувати ситний суп для обіднього перекушування, використовуючи тушонку. Пропоную зварити буквально за півгодини суп із тушонкою та картоплею, включивши до складу першої страви ще вермішель та овочі. Суп виходить апетитним і смачним – чудовий спосіб урізноманітнити буденний раціон своєї родини.

Інгредієнти

  • Тушонка: 200 г
  • Картопля: 2 шт.
  • Морква: 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Вермішель: 40 г
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Лист лавровий: 1 шт.
  • Цибуля зелена: 1 ст. ложка (подрібнений)
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Вода: 1,2 л

Приготування

Підготуємо інгредієнти для варіння супу. Відкриваємо баночку тушонки, очищаємо моркву, картоплю, цибулю. Ополіскуємо під проточною водою пір'я зеленої цибулі (можна замінити кропом, петрушкою).

Картоплю нарізаємо невеликими кубиками. Нарізку з картоплі перекладаємо в каструлю та заливаємо холодною водою. Доводимо вміст до кипіння. Зменшуємо нагрівання плити і варимо картоплю приблизно 15 хвилин.

Ріпчасту цибулю шаткуємо маленькими шматочками. Моркву натираємо.

На сковороді розігріваємо олію. Перекладаємо овочеву нарізку на сковороду. Періодично перемішуючи, пасеруємо морквину з цибулею 5-7 хвилин.

Зі сковороди засмажку з овочів перекладаємо в каструлю до картоплі. Слідом додаємо з банки тушонку. Варимо 5 хвилин.

У суп переправляємо з пачки вермішель. Відразу ж інгредієнти у каструлі перемішуємо. Варимо ще 5 хвилин.

Під кінець варіння суп з картоплею та тушонкою пробуємо на смак. Солимо, перчимо. Кидаємо лавровий лист та подрібнену зелень. Вимикаємо вогонь. Каструлю накриваємо кришкою і наполягаємо суп кілька хвилин.

Ароматний та смачний суп з вермішеллю та тушонкою розливів у тарілки. Всім смачного!