Сирне тісто для печива, рогаликів та пирогів

Для смачної домашньої випічки пропоную замісити тісто, основа якого це м'який сир. Замішується сирне тісто для печива, рогаликів та пирогів дуже просто.

Для смачної домашньої випічки пропоную замісити тісто, основа якого це м'який сир. З такого сирного тіста можна приготувати печиво, рогалики з начинкою або пироги. Замішується сирне тісто для печива, рогаликів і пирогів дуже просто, рецепт зовсім не складно. Сир та яйце заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб продукти стали кімнатною температурою.

Інгредієнти

  • Сир: 180 г (1 пачка)
  • Цукор: 3-4 ст. ложки
  • Олія вершкове: 20 г
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Борошно пшеничне: 220 г
  • Розпушувач тіста: 1 ч. ложка

Приготування

Для тесту візьмемо потрібні продукти. Вершкове масло одразу потрібно розтопити в ковші або невеликій каструльці.

Сир із пачки перекладаємо в миску. Розминаємо його вилкою.

До сиру вбиваємо куряче яйце. Всипаємо порцію цукрового піску. Інгредієнти добре між собою перемішуємо, щоб вийшов однорідний склад.

У сирну масу, що вийшла, вливаємо розтоплене вершкове масло. Знову добре змішуємо.

У суміш, що в результаті вийшла, просіюємо борошно пшеничне разом з розпушувачем.

Перемішуємо інгредієнти, збираючи в грудку. Замішувати продовжуємо на столі. Тісто на основі сиру виходить м'яким, воно не повинно прилипати до долонь та поверхні столу.

Перед початком роботи з тестом прибираємо його в целофановий мішечок або обертаємо харчовою плівкою та кладемо на полицю холодильника. Через 15 хвилин тісто дістаємо.

Приємного вам клопоту на кухні та смачної випічки!