Для ситного обіду пропоную згасити в мультиварці картопля. Для рецепту знадобиться свиняча грудинка та морквина з цибулею. Поєднання свинячої грудинки з картоплею можна сміливо називати вдалою, тому страва, без сумніву, виходить дуже смачною та апетитною. Готується тушкована картопля з грудинкою в мультиварці просто і легко, впорається навіть новачок.
Інгредієнти
- Картопля: 700 г
- Грудинка свиняча: 500 г
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Приправа для свинини: 1 ч. ложка
- Вода кип'ячена: 300 мл
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Для рецепту підготуємо інгредієнти. Очищаємо морквину, цибулю та картоплю. Грудинку можна взяти з реберцями.
Зі свинячої грудинки зрізаємо шкірку. Промиваємо грудинку та нарізаємо у формі великих брусків.
У чашу мультиварки вливаємо пару столових ложок олії. На дисплеї вибираємо програму смаження. У чашу перекладаємо нарізку з грудинки, обсмажуємо разом із приправою 10 хвилин. М'ясні шматочки періодично перемішуємо.
До обсмажених шматочків грудинки додаємо моркву, нарізану півкільцями. Також викладаємо подрібнену чверть кільцями цибулю. Продовжуємо обсмажувати інгредієнти разом ще 5 хвилин.
Картоплю нарізаємо великими кубиками. Картопляну нарізку перекладаємо в чашу до решти інгредієнтів.
Картоплю на свій смак солимо, присмачуємо перцем. Вливаємо воду.
Склад страви перемішуємо. Вибираємо для подальшого приготування програму «гасіння». Мультиварку закриваємо кришкою. Час ставимо на 1:00. Гасимо до закінчення програми.
Смачна, ситна, м'яка тушкована картопля з грудинкою у мультиварці готова. Всім смачного!