Якщо у вас є електровафельниця, то приготувати смачні ласощі за цим рецептом вам буде легко і просто. Для ранкового перекушування або як десерт пропоную зробити вафлі з родзинками в електровафельниці, які можна запропонувати до столу разом із солодким соусом.
Заздалегідь приділіть увагу родзинок. Сухофрукт має бути без кісточок. Родзинки переберіть, видаліть хвостики. На 10 хвилин ізюм залийте окропом, потім промийте і обсушіть на тканинному рушнику.
Інгредієнти
- Родзинки: 1 жменя
- Яйце куряче: 1 шт.
- Борошно пшеничне: 4 ст. ложка
- Цукор: 1,5 ст. ложки
- Сіль: 2 щіпки
- Розпушувач тіста: 2 щіпки
- Олія рослинна: 60 мл
Приготування
Підготуємо продукти за списком.
У відповідну миску розбиваємо куряче яйце. Всипаємо до нього цукровий пісок (кількість можна зменшити за бажанням) і пару щіпок солі.
Віночком або міксером інгредієнти в мисці збиваємо до однорідного складу.
У яєчну суміш, що вийшла, вливаємо рослинну олію, яка повинна бути без запаху. Відразу перемішуємо інгредієнти.
Далі в склад просіюємо пшеничне борошно разом з розпушувачем.
Енергійно перемішуємо вміст у мисці так, щоб вийшло тісто з густуватою консистенцією. Миску накриваємо серветкою і даємо відпочити 10 хвилин.
У тісто для вафель перекладаємо оброблені раніше родзинки. Перемішуємо тісто.
Розігріваємо поверхню електровафельниці. У центр кладемо приблизно 1,5 ст. ложки тіста із ізюмом. Готуємо вафлі близько 4 хвилин.
Вафлі з родзинками подаємо з улюбленим напоєм! Всім приємного чаювання!