Якщо вам подобаються смачні страви зі свинини, приготування яких не вимагає багато часу, рекомендую посмажити на сковороді ситні відбивні. М'ясо після обсмажування виходить м'яким та соковитим. До речі, готуватимемо відбивні в клярі. Апетитні відбивні зі свинини в клярі на сковороді – швидкий і легкий спосіб перекусити смачною м'ясною стравою. Готуйте із задоволенням!
Інгредієнти
- Свинина: 600 г (м'якоть)
- Часник: 2-3 зубчики
- Олія рослинна: 50 мл
- Яйце куряче: 2 шт.
- Крохмаль картопляний: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Перець червоний: за смаком (мелений)
Приготування
Для рецепту візьмемо інгредієнти за пропонованим списком. М'ясо промиваємо і відразу ж обсушуємо паперовим рушником.
М'якуш свинини нарізаємо скибочками товщиною близько 1 см.
А тепер кожну м'ясну скибочку накриваємо харчовою плівкою або целофановим мішечком і відбиваємо спеціальним молоточком з кожного боку.
Приймаємось за приготування кляру. У невелику миску розбиваємо яйце і збиваємо їх віночком до однорідної суміші.
У яєчну суміш всипаємо картопляний крохмаль. За смаком додаємо сіль та мелені перці. Добре перемішуємо. Кляр готовий.
Підготовлені відбиті скибочки свинини по черзі занурюємо у яєчний кляр.
Підготуємо для обсмажування олію. Наливаємо його в сковороду та додаємо очищені часникові зубки. Обсмажуємо зубчики часнику у гарячій олії протягом 1 хвилини. Потім часник прибираємо, а на сковороду поміщаємо відбивні у клярі. Смажимо їх з кожного боку до приємної та стійкої скоринки.
Готові соковиті відбивні зі свинини до столу можна запропонувати з улюбленим соусом. Всім ситного перекушування!