Яєчня з кабачком

Пропоную зробити до сніданку яєчню та урізноманітнити її смакові якості обсмаженим кабачком. Така яєчня з кабачком виходить ситною, апетитною та смачною.

Страви з яєць є, мабуть, найпопулярнішими на сніданок. Пропоную зробити до ранкового перекушування яєчню і урізноманітнити її смакові якості обсмаженим кабачком. Така яєчня з кабачком виходить ситною, апетитною та смачною. Так, часу на реалізацію рецепту потрібно не так багато. Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Кабачок: 100 г (очищений)
  • Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Зелень свіжа: за смаком

Приготування

Візьмемо за списком необхідні продукти. Кабачок очищаємо від шкірки та насіння.

На обробну дошку кладемо очищений кабачок та нарізаємо невеликими кубиками. Нарізку перекладаємо в одноразовий мішечок. Додаємо борошно, до смаку солимо і приправляємо чорним меленим перчиком. Мішечок зав'язуємо і добре трясемо. Кожен шматочок кабачка покриється борошном та спеціями у процесі.

На сковороді розігріваємо олію. Викладаємо кабачкові шматочки на сковороду та обсмажуємо протягом 5-7 хвилин, періодично перемішуючи. Кабачки повинні вкритися легкою скоринкою.

До обсмажених кабачків акуратно, щоб не пошкодити жовток, вбиваємо курячі яйця. За смаком яйця присмачуємо сіллю та меленим перцем.

Зменшуємо нагрівання плити, сковороду накриваємо кришкою. Смажимо яєчню з кабачками 5 хвилин. Білок має добре схопитися.

Приготовлену яєчню з кабачками на стіл подаємо, посипавши нарізкою зі свіжої зелені. Я взяла зелену цибулю.

Всім ситного та смачного перекушування!