Макарони з фаршем та томатним соусом

До ситного перекушування пропоную швидко і смачно зробити макарони з фаршем і томатним соусом. Страва виходить апетитною, голодною точно ніхто не залишиться.

З макаронів можна приготувати безліч різних страв, доповнивши їх м'ясом, куркою, грибами, овочами. До ситного перекушування пропоную швидко і смачно зробити макарони з фаршем і томатним соусом на сковороді. Для рецепту підійдуть макарони різної форми, бажано великі. Страва виходить апетитною, голодною точно ніхто не залишиться.

Інгредієнти

  • Макарони: 250 г
  • Фарш м'ясний: 300 г
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Соус томатний: 100 мл
  • Перець запашний горошком: 3 шт.
  • Хмелі-сунелі: 0,5 ч. ложки (або до смаку)
  • Сіль за смаком

Приготування

Щоб зварити макарони з фаршем та томатним соусом, підготуємо потрібні інгредієнти. Для рецепту я взяла курячий фарш, підійде, в принципі, будь-хто – зі свинини, яловичини, змішаний. Для макаронів кип'ятимо воду (з розрахунку 1 л води на 100 г макаронів).

Киплячу воду для варіння макаронів за смаком солимо. Закидаємо у воду макарони, одразу перемішуємо. Варимо макарони близько 10 хвилин, орієнтуємось на поради виробника на упаковці.

На сковороді розігріваємо олію. У гарячу олію викладаємо фарш. Обсмажуємо фарш, розбиваючи шматочки лопаткою, 10 хвилин. Якщо використовуєте фарш із яловичини, час обсмажування збільшіть до 15 хвилин.

До смаженого фаршу додаємо томатний соус. За смаком солимо. Приправляємо приправою хмелі-сунелі, кидаємо горошини перцю.

Інгредієнти перемішуємо, гасимо 3 хвилини.

Макарони зварилися. Відкидаємо їх на друшляк. Коли вся рідина зіллється, перекладаємо макарони до фаршу на сковороду.

Добре перемішуємо макарони із фаршем. Стомлюємо на сковороді хвилину.

Макарони на сковороді з фаршем та томатним соусом вийшли смачними та ситними. Смачного!