Закусочні оладки із зеленою цибулею та яйцем

Закусочні оладки із зеленою цибулею та яйцем – чудовий варіант для перекушування. Подрібнена начинка додається прямо в тісто.

Для шанувальників домашніх оладок пропоную ситний варіант їх приготування з начинкою із зеленої цибулі та яєць. Тісто для оладок замішується на кефірі з використанням пекарського порошку (розпушувача). Подрібнена начинка з відварених яєць та зеленої цибулі додається прямо в тісто. На виході такі закусочні оладки із зеленою цибулею та яйцем – чудовий варіант для перекушування!

Інгредієнти

  • Кефір: 250 мл
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Яйце куряче (варене): 2 шт.
  • Борошно пшеничне: 150 г
  • Сіль: 0,5 ч. ложки
  • Розпушувач тіста: 5 г
  • Цибуля зелена: 0,5 пучка
  • Олія рослинна: 50 мл (для смаження)

Приготування

Підготуємо необхідні інгредієнти. Відварюємо яйця (2 шт.), Ретельно промиваємо зелень. Кефір має бути теплим.

Для замішування тіста на оладки беремо широку ємність. Вбиваємо яйце. До нього вливаємо теплий кефір. Кидаємо сіль, всипаємо пекарський порошок.

Віночком змішуємо інгредієнти до однорідного складу.

У цей кефірний склад додаємо борошно, що просіює.

Інгредієнти перемішуємо до утворення густого тіста, яке за консистенцією буде схожим на густу сметану. Борошно може знадобитися більше або менше. Орієнтуйтесь на консистенцію тесту.

Подрібнюємо кубиком варені яйця. Шинкуємо кільцями зелену цибулю. Начинки, що складають, завантажуємо в густе тісто і перемішуємо.

Прогріваємо в сковороді олію. Тісто викладаємо на гарячу сковороду суповою ложкою. Смажимо оладки із зеленою цибулею та яйцем під кришкою з кожного боку до рум'янцю.

Пишні оладки із ситною начинкою з яйця та зеленої цибулі приготувалися. Частуйтесь!