Котлети з мясного фаршу з батоном

До ситної обідньої трапези пропоную приготувати смачні котлети з м'ясного фаршу з батоном, які можна подати до столу з гарніром.

До ситної обідньої трапези пропоную приготувати смачні котлети з м'ясного фаршу з батоном, які можна подати до столу з гарніром. Цей покроковий рецепт вважається класичним. Смакові якості м'ясної страви дозволяється коригувати за допомогою спецій, приправ, овочів або зелені.

Інгредієнти

  • Фарш змішаний (свинина + яловичина): 500 г
  • Батон (нарізний): 2 скибочки
  • Молоко: 60 мл
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Часник: 1 зубчик
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Панірувальні сухарі: 50 г
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Олія рослинна: 50 мл

Приготування

Для рецепту візьмемо потрібні продукти. Фарш я використовувала змішаний зі свинини та яловичини (магазинний). Очищаємо цибулю та часник.

Скибочки батона (бажано вчорашнього) заливаємо молоком. Корочки у хліба треба зрізати. Залишаємо в такому положенні для розмокання.

У зручну робочу ємність поміщаємо фарш. Доповнюємо його накришеним дрібно цибулею та потовченим часником.

Інгредієнти доповнюємо сирим курячим яйцем та розм'якшим хлібним м'якушем.

Склад котлетної маси приправляємо до смаку сіллю, кидаємо бажаних мелених спецій.

Інгредієнти в ємності енергійно змішуємо, щоб отримати однорідний склад м'ясний для котлет.

З котлетної основи ліпимо круглі заготовки для котлет, які обвалюємо в панірувальних сухарях.

Дно сковороди заповнюємо олією. Коли прогріється продукт, викладаємо для обсмажування котлетні заготовки. Смажимо котлети, перевертаючи з одного боку в інший, до готовності.

Соковиті смачні котлети із м'ясного фаршу з батоном готові. Дегустуємо, приємного апетиту!