Плов з куркою та родзинками на сковороді

Пропоную до ситного перекушування приготувати незвичайну, смачну та апетитну страву — плов з куркою та родзинками на сковороді. Вийшов плов із насиченим смаком та ароматним.

Пропоную до ситного перекушування приготувати на сковороді незвичайну, смачну та апетитну страву — плов з куркою та родзинками. Для рецепту найкраще використовувати курячі грудки, але підійдуть і інші частини птиці без шкірки і кісток. Я обрізала курячі стегна. Для варіння плову я скористалася сковородою. Вийшов плов із куркою та родзинками на сковороді з насиченим смаком та ароматним.

Інгредієнти

  • Курка: 300 г (без шкіри та кісток)
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Родзинки: 1 жменя
  • Рис пропарений: 1 склянка
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Приправа для плову: 1 ч. ложка
  • Зелень свіжа: 3-4 гілочки
  • Вода: 2 склянки

Приготування

Щоб зварити на сковороді плов із куркою та родзинками, підготуємо продукти. Очищаємо цибулю та морквину. Ополіскуємо зелень.

Відразу приділимо увагу родзинок. Сухофрукти заливаємо окропом, залишаємо на 5 хвилин, а потім промиваємо.

Куряче м'ясо нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо на сковороду, в якій вже прогріта олія. Обсмажуємо курячі шматочки, періодично перемішуючи, 5-7 хвилин.

До курячих шматочків додаємо нарізану кубиком цибулю і моркву, подрібнену брусочками. Спільно інгредієнти обсмажуємо ще 5 хвилин.

До інгредієнтів на сковороду додаємо підготовлені родзинки. Перемішуємо, прогріваємо 2 хвилини.

До курки та овочів на сковороду всипаємо рис. За смаком склад страви солимо та присмачуємо спеціальною готовою приправою для плову.

Рис із куркою на сковороді заливаємо теплою кип'яченою водою.

Доводимо вміст до кипіння і зменшуємо нагрівання плити. Під кришкою готуємо плов на сковороді 20 хвилин.

Смачний плов із куркою та родзинками на сковороді перед подачею до столу посипаємо нарізкою зі свіжої зелені. Пригощайтесь, приємного всім апетиту!