Відварена картопля часто є основним інгредієнтом у складі багатьох салатів. Пропоную доповнити картоплю свіжим огірком та яйцем. В результаті виходить дуже ситний та апетитний салат, який можна запропонувати до обіду, вечірнього перекушування або урізноманітнити їм страви з м'яса. Простий у приготуванні салат з картоплею, огірком та яйцем обов'язково сподобається вам.
Інгредієнти
- Картопля (варена): 150 г
- Огірок свіжий: 100 г
- Яйце куряче: 2 шт.
- Цибуля зелена: 15 г
- Сметана: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо для салату вказані інгредієнти. Заздалегідь відварюємо в мундирі картопля та курячі яйця. Дані інгредієнти після варіння остудити у крижаній воді та очистити. Прохолодною водою ополіскуємо пір'я зеленої цибулі. Промиваємо свіжий огірок, якщо шкірка не гірчить, залишаємо її.
Почнемо подрібнення інгредієнтів із відвареної картоплі. Нарізаємо картопля невеликими кубиками.
У нарізку з картоплі додаємо подрібнений свіжий огірок. Його також нарізаємо кубиками.
До складу салату додаємо нарізані курячі яйця.
Дрібними кільцями шаткуємо свіжу зелену цибулю, додаємо її до інгредієнтів.
Для заправки я взяла нежирну сметану. Салат з картоплею, огірком та яйцем солимо, перчимо на свій смак.
Інгредієнти між собою перемішуємо, можна одразу подавати салат до столу.
Пригощайтеся всім смачного перекусу!