Салат з картоплею, огірком та яйцем

Простий у приготуванні салат з картоплею, огірком та яйцем обов'язково сподобається вам. Такий салат можна запропонувати до обіду, вечірнього перекушування або урізноманітнити їм страви з м'яса.

Відварена картопля часто є основним інгредієнтом у складі багатьох салатів. Пропоную доповнити картоплю свіжим огірком та яйцем. В результаті виходить дуже ситний та апетитний салат, який можна запропонувати до обіду, вечірнього перекушування або урізноманітнити їм страви з м'яса. Простий у приготуванні салат з картоплею, огірком та яйцем обов'язково сподобається вам.

Інгредієнти

  • Картопля (варена): 150 г
  • Огірок свіжий: 100 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Цибуля зелена: 15 г
  • Сметана: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо для салату вказані інгредієнти. Заздалегідь відварюємо в мундирі картопля та курячі яйця. Дані інгредієнти після варіння остудити у крижаній воді та очистити. Прохолодною водою ополіскуємо пір'я зеленої цибулі. Промиваємо свіжий огірок, якщо шкірка не гірчить, залишаємо її.

Почнемо подрібнення інгредієнтів із відвареної картоплі. Нарізаємо картопля невеликими кубиками.

У нарізку з картоплі додаємо подрібнений свіжий огірок. Його також нарізаємо кубиками.

До складу салату додаємо нарізані курячі яйця.

Дрібними кільцями шаткуємо свіжу зелену цибулю, додаємо її до інгредієнтів.

Для заправки я взяла нежирну сметану. Салат з картоплею, огірком та яйцем солимо, перчимо на свій смак.

Інгредієнти між собою перемішуємо, можна одразу подавати салат до столу.

Пригощайтеся всім смачного перекусу!