Салат з шинкою та морквою по-корейськи

Смачний та ситний салат можна просто та легко приготувати з доступних інгредієнтів. Пропоную реалізувати рецепт салату з шинкою та морквою по-корейськи.

Смачний, ситний, соковитий та апетитний салат можна просто та легко приготувати з доступних інгредієнтів. У запропонованому рецепті я поєднала нарізку з шинки з морквою по-корейськи. Доповнила цей «дует» свіжим огірком, яйцями та консервованим горошком. У результаті вийшов чудовий салат із шинкою та морквою по-корейськи, який також можна включити і у святкове меню.

Інгредієнти

  • Шинка: 100 г
  • Морква по-корейськи: 100 г
  • Яйце куряче (варене): 2 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Горошок зелений консервований: 5 ст. ложок
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо продукти для реалізації рецепту. Свіжий огірок промиваємо, заздалегідь відварюємо курячі яйця, а потім остуджуємо їх, помістивши в крижану воду.

Почнемо подрібнення інгредієнтів із шинки. Нарізаємо продукт у формі соломки.

Аналогічно чинимо і з свіжим огірком, тобто. подрібнюємо його соломкою.

А ось яйця для салату наріжемо невеликим кубиком.

Пікантну корейську моркву спочатку віджимаємо від маринаду, а потім викладаємо до інгредієнтів салату.

Склад салату урізноманітнити зеленим консервованим горошком, тільки обов'язково з нього злийте сік.

Для заправки салату з шинкою беремо свій улюблений майонез. Не забуваємо компоненти салату посолити, поперчити.

Залишилося лише перемішати інгредієнти між собою і можна одразу подавати салат до столу.

Всім смачного!