Смачний, ситний, соковитий та апетитний салат можна просто та легко приготувати з доступних інгредієнтів. У запропонованому рецепті я поєднала нарізку з шинки з морквою по-корейськи. Доповнила цей «дует» свіжим огірком, яйцями та консервованим горошком. У результаті вийшов чудовий салат із шинкою та морквою по-корейськи, який також можна включити і у святкове меню.
Інгредієнти
- Шинка: 100 г
- Морква по-корейськи: 100 г
- Яйце куряче (варене): 2 шт.
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Горошок зелений консервований: 5 ст. ложок
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо продукти для реалізації рецепту. Свіжий огірок промиваємо, заздалегідь відварюємо курячі яйця, а потім остуджуємо їх, помістивши в крижану воду.
Почнемо подрібнення інгредієнтів із шинки. Нарізаємо продукт у формі соломки.
Аналогічно чинимо і з свіжим огірком, тобто. подрібнюємо його соломкою.
А ось яйця для салату наріжемо невеликим кубиком.
Пікантну корейську моркву спочатку віджимаємо від маринаду, а потім викладаємо до інгредієнтів салату.
Склад салату урізноманітнити зеленим консервованим горошком, тільки обов'язково з нього злийте сік.
Для заправки салату з шинкою беремо свій улюблений майонез. Не забуваємо компоненти салату посолити, поперчити.
Залишилося лише перемішати інгредієнти між собою і можна одразу подавати салат до столу.
Всім смачного!