Пропоную включити в обіднє меню смачні та соковиті котлети з м'ясного фаршу з перцем, які при подачі можна доповнити улюбленим гарніром картоплею, макаронами, кашею. Основа для наших котлет – фарш зі свинини. До складу котлетної маси додано цибулю, солодкий болгарський перець, яйце, розм'якші панірувальні сухарі та спеції. Такі котлетки можна подати для ситного перекушування і просто на скибочці хліба.
Інгредієнти
- Фарш м'ясний: 500 г (зі свинини)
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Яйце куряче: 1 шт.
- Солодкий болгарський перець: 0,5 шт.
- Панірувальні сухарі: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Олія рослинна: 4 ст. ложки
Приготування
Підготуємо для рецепту інгредієнти за списком. Панірувальні сухарі пересипте в невелику миску і залийте теплою кип'яченою водою (150 мл), перемішайте.
Очищаємо солодкий болгарський перець від насіння та товстих перегородок. Нарізаємо перець дрібними кубиками. Шинкуємо цибулю. Інгредієнти додаємо у фарш.
До складу котлетної маси вводимо сире куряче яйце, перекладаємо м'які панірувальні сухарі.
Інгредієнти на свій смак перчимо, присмачуємо сіллю.
А тепер ґрунтовно перемішуємо інгредієнти протягом 3-4 хвилин. Основу для котлет підготовлено.
Долоні змочуємо водою та робимо круглі заготовки для котлет. У сковороді розігріваємо олію і викладаємо котлети.
Котлети обсмажуємо до рум'яної скоринки з кожного боку. Потім у сковороду вливаємо кип'ячену воду і накриваємо кришкою. Томимо котлети з перцем протягом 10 хвилин.
Смачні та соковиті котлети з м'ясного фаршу та перцю готові. Смачного!