Необхідна та потрібна частина нашого раціону – це різноманітні супи. Я намагаюся готувати різні страви з цієї категорії, щоб вони не набридали і їх із задоволенням їли. Пропоную скуштувати вам суп з консервованої квасолі, який виходить за своїми смаковими якостями і оригінальними, і корисними, і апетитними. Мої домочадці завжди залишаються задоволеними та ситими після тарілочки такого смачного супу.
Зазвичай я готую суп з квасолі на курячому бульйоні, для варіння якого можна взяти будь-які частини птиці.
Отже, використовуйте цей покроковий рецепт супу з консервованої квасолі, щоб приготувати смачну першу страву.
Інгредієнти
- М'ясо куряче: 250 г
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Квасоля консервована біла: 1 ст. (У власному соку)
- Картопля: 3 шт.
- Олія соняшникова: 30 мл
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Лист лавровий: 1 шт.
- Кріп (свіжий): 1/4 пучка
- Вода: 2 л
Приготування
Готуємо для квасоляного супу продукти.
Спочатку варимо курячий бульйон із будь-якої частини птиці. Курятину виймаємо з каструлі, остуджуємо (м'ясо потім подрібнюємо і повертаємо в суп), бульйон, що вийшов, солимо на свій смак.
Очищаємо картоплю, нарізаємо її шматочками, додаємо в бульйон. Варимо картопляну нарізку до м'якості.
Морквину та цибулю для нашого супчика подрібнюємо. Цибулю нарізаємо дрібними скибочками, а моркву трьом.
Овочеву нарізку обсмажуємо на прогрітій олії.
Підсмажену овочеву заготівлю відправляємо у суп. Потім закидаємо в каструлю білу консервовану квасолю, попередньо злив з неї рідину. Спільно інгредієнти супу проварюємо ще п'ять хвилин.
Додаємо до квасолевого супу лавровий листок і кидаємо на свій смак меленого перчика. Наприкінці викладаємо в суп подрібнений кріп, заздалегідь промитий і обсушений. Вимикаємо плиту, наш суп із консервованою квасолею готовий.
Даємо супу настоятися під кришкою 5-7 хвилин, а потім подаємо його до столу. Смачного!