Суп із консервованої квасолі

Пропоную скуштувати вам суп з консервованої квасолі, який виходить за своїми смаковими якостями і оригінальними, і корисними, і апетитними.

Необхідна та потрібна частина нашого раціону – це різноманітні супи. Я намагаюся готувати різні страви з цієї категорії, щоб вони не набридали і їх із задоволенням їли. Пропоную скуштувати вам суп з консервованої квасолі, який виходить за своїми смаковими якостями і оригінальними, і корисними, і апетитними. Мої домочадці завжди залишаються задоволеними та ситими після тарілочки такого смачного супу.

Зазвичай я готую суп з квасолі на курячому бульйоні, для варіння якого можна взяти будь-які частини птиці.

Отже, використовуйте цей покроковий рецепт супу з консервованої квасолі, щоб приготувати смачну першу страву.

Інгредієнти

  • М'ясо куряче: 250 г
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Квасоля консервована біла: 1 ст. (У власному соку)
  • Картопля: 3 шт.
  • Олія соняшникова: 30 мл
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Лист лавровий: 1 шт.
  • Кріп (свіжий): 1/4 пучка
  • Вода: 2 л

Приготування

Готуємо для квасоляного супу продукти.

Спочатку варимо курячий бульйон із будь-якої частини птиці. Курятину виймаємо з каструлі, остуджуємо (м'ясо потім подрібнюємо і повертаємо в суп), бульйон, що вийшов, солимо на свій смак.

Очищаємо картоплю, нарізаємо її шматочками, додаємо в бульйон. Варимо картопляну нарізку до м'якості.

Морквину та цибулю для нашого супчика подрібнюємо. Цибулю нарізаємо дрібними скибочками, а моркву трьом.

Овочеву нарізку обсмажуємо на прогрітій олії.

Підсмажену овочеву заготівлю відправляємо у суп. Потім закидаємо в каструлю білу консервовану квасолю, попередньо злив з неї рідину. Спільно інгредієнти супу проварюємо ще п'ять хвилин.

Додаємо до квасолевого супу лавровий листок і кидаємо на свій смак меленого перчика. Наприкінці викладаємо в суп подрібнений кріп, заздалегідь промитий і обсушений. Вимикаємо плиту, наш суп із консервованою квасолею готовий.

Даємо супу настоятися під кришкою 5-7 хвилин, а потім подаємо його до столу. Смачного!