У вас у холодильнику є заморожені пельмені? Тоді пропоную зварити із таким напівфабрикатом апетитний суп. Смачний суп з пельменями виходить не жирним, смачним – чудова страва, щоб ситно перекусити за обідньою сімейною трапезою! У супі присутні картопля, цибуля, морквина та спеції. Використовувати можна пельмені магазинні або зліплені вручну.
Інгредієнти
- Пельмені: 400 г
- Картопля: 2-3 шт.
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Лист лавровий: 1 шт.
- Зелень свіжа: за смаком
- Вода: 1,7 л
Приготування
Візьмемо для варіння супу потрібні інгредієнти. Очищаємо цибулю, моркву, картопля. Овочі та зелень ополіскуємо.
У каструлю наливаємо воду, кип'ятимо її та солимо. Картоплю нарізаємо кубиком, завантажуємо в киплячу воду, відварюємо майже до готовності.
Тим часом моркву подрібнюємо за допомогою терки, а цибулю нарізаємо дрібним кубиком.
Заготовку з цибулі та моркви відправляємо на сковороду в розігріту олію. Пасеруємо до м'якості.
Пробуємо картоплю, вона майже готова. Перекладаємо в каструлю з картоплею готові заморожені пельмені.
Коли наші пельмішки спливуть на поверхню, можна додавати обсмажену заготовку з цибулі та моркви. Варимо інгредієнти разом приблизно 7-10 хвилин до готовності пельменів.
Коли до закінчення варіння супу з пельменями залишиться кілька хвилин, кидаємо в нього мелений чорний перець, лавровий лист і подрібнену свіжу зелень.
Ситний суп з пельменями, картоплею та овочами готовий до трапези. Приємного для всіх апетиту!