Суп із пельменями

У вас є заморожені пельмені? Тоді пропоную зварити із таким напівфабрикатом апетитний суп. Смачний суп із пельменями виходить не жирним та смачним.

У вас у холодильнику є заморожені пельмені? Тоді пропоную зварити із таким напівфабрикатом апетитний суп. Смачний суп з пельменями виходить не жирним, смачним – чудова страва, щоб ситно перекусити за обідньою сімейною трапезою! У супі присутні картопля, цибуля, морквина та спеції. Використовувати можна пельмені магазинні або зліплені вручну.

Інгредієнти

  • Пельмені: 400 г
  • Картопля: 2-3 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Лист лавровий: 1 шт.
  • Зелень свіжа: за смаком
  • Вода: 1,7 л

Приготування

Візьмемо для варіння супу потрібні інгредієнти. Очищаємо цибулю, моркву, картопля. Овочі та зелень ополіскуємо.

У каструлю наливаємо воду, кип'ятимо її та солимо. Картоплю нарізаємо кубиком, завантажуємо в киплячу воду, відварюємо майже до готовності.

Тим часом моркву подрібнюємо за допомогою терки, а цибулю нарізаємо дрібним кубиком.

Заготовку з цибулі та моркви відправляємо на сковороду в розігріту олію. Пасеруємо до м'якості.

Пробуємо картоплю, вона майже готова. Перекладаємо в каструлю з картоплею готові заморожені пельмені.

Коли наші пельмішки спливуть на поверхню, можна додавати обсмажену заготовку з цибулі та моркви. Варимо інгредієнти разом приблизно 7-10 хвилин до готовності пельменів.

Коли до закінчення варіння супу з пельменями залишиться кілька хвилин, кидаємо в нього мелений чорний перець, лавровий лист і подрібнену свіжу зелень.

Ситний суп з пельменями, картоплею та овочами готовий до трапези. Приємного для всіх апетиту!