Тушкована капуста з яловичиною у мультиварці

Апетитна тушкована капуста з яловичиною – це чудова закуска і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Її можна доповнити вашим улюбленим гарніром.

Кожна господиня готує тушковану капусту за своїм рецептом. Якщо немає часу стояти біля плити, щоб смачно згасити капусту з м'ясом, я користуюсь мультиваркою. Як м'ясний інгредієнт використовую зазвичай яловичину. М'ясо в поєднанні з подрібненою капустою, овочами та спеціями виходить соковитим, м'яким, смачним.

Апетитна тушкована капуста з яловичиною в мультиварці – це відмінна самостійна закуска і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Можна страву доповнити вашим улюбленим гарніром (картоплею, кашею, макаронами).

Цей покроковий рецепт тушкованої капусти з яловичиною в мультиварці простий у реалізації, починаємо.

Інгредієнти

  • Яловичина: 350 г (м'якоть)
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Капуста білокачанна: 300 г
  • Вода кип'ячена: 100 мл
  • Соус томатний: 1 ст. ложка
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для рецепту готуємо необхідні інгредієнти. Яловичину промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками. Овочі очищаємо.

Підготовлений шматок м'яса нарізаємо брусками. У мультиварці вмикаємо режим «смаження». М'ясну нарізку обсмажуємо, не закриваючи кришку протягом 5 хвилин.

Морквину подрібнюємо середньою теркою, цибулю шаткуємо шматочками. Викладаємо овочеву заготовку до яловичини, продовжуємо смаження ще 5-7 хвилин.

З капусти зрізаємо верхні листи. На обробній дошці тонко нарізаємо смужками капусту.

Капустяну заготовку поміщаємо до шматочків м'яса, моркви та цибулі в чашу мультиварки.

Викладаємо до інгредієнтів томатний соус.

Інгредієнти присмачуємо спеціями, солимо. Вливаємо кип'ячену воду. Мультиварку фіксуємо кришкою. Виставляємо режим «гасіння». Томимо капусту 40 хвилин.

Час приготування закінчено. Відключаємо програму. Смачна тушкована капуста з яловичиною у мультиварці приготувалася. Приємного вам перекушування!