Воловані з паштетом

Для святкових посиденьок можна приготувати смачну та апетитну закуску із листкового тіста. Мій кулінарний задум — це воловани з паштетом.

Для святкових посиденьок можна приготувати смачну та апетитну закуску із листкового тіста. Мій кулінарний задум — це воловани з паштетом, рецепт якого, я думаю, вам точно знадобиться. Як начинку можна взяти паштети з різним смаком.

Інгредієнти

  • Тісто листкове бездрожжеве: 275 г
  • Паштет із печінки: 50 г
  • Яйце куряче: 1 шт.

Приготування

Підготуємо необхідні інгредієнти. Листкове бездрожжеве тісто попередньо розморожуємо.

Нарізаємо підготовлений пласт тіста на парну кількість квадратів (у мене вийшло 8 штук). На одній половині заготовок робимо кружки за допомогою чарки.

Збиваємо яйце. Змащуємо цілі квадрати, на які одразу укладаємо заготовки з отворами.

Відкриваємо баночку печінкового паштету. Змащуємо середини заготовок.

Гуртки, які у нас залишилися, кладемо на паштет.

Заготовки, що вийшло, змащуємо збитим яйцем.

Завантажуємо лист з волованами в прогріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.

З мінімальної кількості інгредієнтів у нас вийшла апетитна закуска для святкового столу, частуйтесь!