Для святкових посиденьок можна приготувати смачну та апетитну закуску із листкового тіста. Мій кулінарний задум — це воловани з паштетом, рецепт якого, я думаю, вам точно знадобиться. Як начинку можна взяти паштети з різним смаком.
Інгредієнти
- Тісто листкове бездрожжеве: 275 г
- Паштет із печінки: 50 г
- Яйце куряче: 1 шт.
Приготування
Підготуємо необхідні інгредієнти. Листкове бездрожжеве тісто попередньо розморожуємо.
Нарізаємо підготовлений пласт тіста на парну кількість квадратів (у мене вийшло 8 штук). На одній половині заготовок робимо кружки за допомогою чарки.
Збиваємо яйце. Змащуємо цілі квадрати, на які одразу укладаємо заготовки з отворами.
Відкриваємо баночку печінкового паштету. Змащуємо середини заготовок.
Гуртки, які у нас залишилися, кладемо на паштет.
Заготовки, що вийшло, змащуємо збитим яйцем.
Завантажуємо лист з волованами в прогріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
З мінімальної кількості інгредієнтів у нас вийшла апетитна закуска для святкового столу, частуйтесь!