Заморожені фаршировані перці з овочами в каструлі

Пропоную вам приготувати фаршировані заморожені перці з овочами в каструлі. Така страва виходить дуже смачною та соковитою.

Якщо у вас є такий напівфабрикат, як заморожені фаршировані перці, то рекомендую згасити їх смачно та соковито разом із овочами. Зробимо спочатку апетитну заготовку з моркви, цибулі, томатів і болгарського перцю, а потім додамо до неї заморожений напівфабрикат. Готувати фаршировані заморожені перці з овочами в каструлі зручніше, але можна скористатися і сковородою з високим бортом.

Інгредієнти

  • Перець фарширований: 5-6 шт. (заморожений)
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Солодкий болгарський перець: 1 шт.
  • Помідори: 2-3 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Зелень свіжа: 3-4 гілочки
  • Вода кип'ячена: скільки потрібно
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком

Приготування

Підготуємо для рецепту вказані інгредієнти. Овочі промиваємо. Видаляємо насіння з перцю. Очищаємо цибулю, моркву.

Для овочевої заготовки подрібнюємо морквину за допомогою терки. Цибулю нарізаємо невеликими шматочками.

У каструлі з товстим дном розігріваємо олію. Викладаємо подрібнені овочі. Пасеруємо морквину з цибулею 3 хвилини, періодично перемішуємо.

Очищений болгарський перець подрібнюємо невеликими тонкими смужками. Викладаємо перчик у каструлю. Продовжуємо спільну обсмажування ще протягом 3-4 хвилин.

Помідори подрібнюємо теркою. Виходить томатна маса, а шкірка залишається на тертці. Томатне пюре відправляємо до овочів у каструлю. Томимо 5 хвилин овочевий склад для перців.

У нас вийшла томлена овочева «подушка», на якій розміщуємо заморожені фаршировані перці.

Вміст заливаємо кип'яченою водою. Трохи солимо і присмачуємо меленими спеціями.

Перці доводимо до кипіння, зменшуємо нагрівання плити. Під кришкою гасимо перці з овочами 40 хвилин.

Соковиті та смачні фаршировані перці з овочами готові. Подаємо їх столу, посипавши зеленню. Частуйтесь на здоров'я!