Якщо у вас є такий напівфабрикат, як заморожені фаршировані перці, то рекомендую згасити їх смачно та соковито разом із овочами. Зробимо спочатку апетитну заготовку з моркви, цибулі, томатів і болгарського перцю, а потім додамо до неї заморожений напівфабрикат. Готувати фаршировані заморожені перці з овочами в каструлі зручніше, але можна скористатися і сковородою з високим бортом.
Інгредієнти
- Перець фарширований: 5-6 шт. (заморожений)
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Солодкий болгарський перець: 1 шт.
- Помідори: 2-3 шт.
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Зелень свіжа: 3-4 гілочки
- Вода кип'ячена: скільки потрібно
- Сіль за смаком
- Спеції мелені: за смаком
Приготування
Підготуємо для рецепту вказані інгредієнти. Овочі промиваємо. Видаляємо насіння з перцю. Очищаємо цибулю, моркву.
Для овочевої заготовки подрібнюємо морквину за допомогою терки. Цибулю нарізаємо невеликими шматочками.
У каструлі з товстим дном розігріваємо олію. Викладаємо подрібнені овочі. Пасеруємо морквину з цибулею 3 хвилини, періодично перемішуємо.
Очищений болгарський перець подрібнюємо невеликими тонкими смужками. Викладаємо перчик у каструлю. Продовжуємо спільну обсмажування ще протягом 3-4 хвилин.
Помідори подрібнюємо теркою. Виходить томатна маса, а шкірка залишається на тертці. Томатне пюре відправляємо до овочів у каструлю. Томимо 5 хвилин овочевий склад для перців.
У нас вийшла томлена овочева «подушка», на якій розміщуємо заморожені фаршировані перці.
Вміст заливаємо кип'яченою водою. Трохи солимо і присмачуємо меленими спеціями.
Перці доводимо до кипіння, зменшуємо нагрівання плити. Під кришкою гасимо перці з овочами 40 хвилин.
Соковиті та смачні фаршировані перці з овочами готові. Подаємо їх столу, посипавши зеленню. Частуйтесь на здоров'я!