Для приготування смачної апетитної закуски спочатку зробимо тонкі млинці, а потім нафаршируємо їх складом для жульєна. Апетитний жульєн у млинцях впишеться в будь-яке святкове меню.
Жульєн приготуємо з відвареної курячої грудки, свіжих печериць та сиру на сковороді. Я впевнена, що така страва закуски неодмінно знайде своїх шанувальників, а ваші кулінарні праці отримають найвищу позначку.
Інгредієнти
- Млинці: 10 штук
- Куряче філе – варене: 250 г
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Печериці свіжі: 200 г
- Сметана: 200 г
- Сир твердий: 50 г
- Олія рослинна: 4 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Цибуля зелена: 10 пір'я
Приготування
Для рецепту беремо інгредієнти за списком. Млинці можна приготувати за вашим улюбленим рецептом. Вони мають бути тонкими, щоб їх було зручно фарширувати. Заздалегідь у трохи присоленій воді відварюємо куряче філе. Очищаємо цибулю. Промиваємо печериці, використовувати гриби будемо разом із ніжками.
Цибулю подрібнюємо невеликими шматочками. Прогріваємо в сковороді олію і відправляємо в неї цибульну нарізку. Пасеруємо цибулю до м'якості.
Свіжі печериці нарізаємо кубиком. Грибну заготівлю перекладаємо на сковороду. Обсмажуємо спільно цибулю з печерицями до випаровування рідини, яку виділять гриби.
До інгредієнтів на сковороду викладаємо порцію сметани. Вміст перемішуємо і гасимо протягом 3-5 хвилин.
За цей час підготуємо куряче м'ясо. Відварене філе подрібнюємо шматочками та переправляємо на сковороду. Продовжуємо сумісне гасіння ще 5 хвилин.
Компоненти жульєна на свій смак солимо і перчимо. Дрібно натираємо твердий сир. Сирну стружку перекладаємо на сковороду. Інгредієнти перемішуємо, знімаємо сковороду із плити. Жульєну, що вийшов, даємо охолонути.
Столову ложку жульєна, що вийшов, викладаємо в центр млинця. Млинець збираємо у формі мішечка, який зав'язуємо пером зеленої цибулі.
Смачна закуска з млинців із жульєном готова до подачі на стіл. Приємного всім перекушування!